Viser 1-20 af 24
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 24
1
2

Digitalisering

Digitalisering er fremtiden - vær på forkant

Digitaliseringen er på mange måder i gang med at forandre vores liv og vores syn på verden. Digitalisering ses som en afgørende ressource for fremtidens økonomiske vækst og velfærd. Digitalisering har en effekt på både virksomhedens produkter, service og forretningsmode. For en succesfuld digitalisering i virksomheden er det afgørende, at fænomenet skaber værdi for virksomheden og fungerer som en vækstdriver frem for en omkostning.

Virksomheders konkurrenceevne, eksport og innovation afhænger af en digital omstilling af uddannelsessystemet, således at medarbejdere får de nødvendige digitale evner. Med en uddannelse indenfor digitalisering stiller du dig selv bedre i det fremtidige arbejdsmarked samtidig med, at du får boostet din digitale forståelse. Bliv en aktiv del af fremtidens samfund og opnå en unik forståelse for den nye tilværelse med digitalisering som afgørende faktor. 

Hvad enten du vælger at tage en længere uddannelse eller et kursus indenfor digitalisering, kan du være sikker på, at du får en viden, du kan bruge i resten af din karriere. Læs videre her og se, hvilke muligheder du har for at uddanne dig indenfor digitalisering. 

Hvad lærer du på en uddannelse inden for digitalisering?

Med en uddannelse inden for digitalisering har du mulighed for at lære utrolig meget. Du kan blandt andet se frem til følgende:

  • Du får viden om og indsigt i sammenhængen mellem strategisk ledelse og digital ledelse
  • Du evner at bygge bro mellem forretning og digitalisering gennem digitalt lederskab
  • Du arbejder med at lede komplekse, strategiske processer, der involverer it, digitalisering og digital forandring
  • Du får de nødvendige kompetencer til at drive digital forandring.

Dit udbytte af en uddannelse indenfor digitalisering 

Udbredelsen og gennemslagskraften af nye teknologier sker hurtigt, og leder til digital transformation af stort set alle brancher. Du bliver i stand til at indgå i organisationens ledelsesmæssige arbejde og udvikling med teknologiske løsninger i en forretningsmæssig sammenhæng. Mere specifikt kan du se frem til at opnå følgende: 

  • Forståelse af nye teknologiers strategiske anvendelse i forretningen
  • Navigation i komplekse digitale økosystemer bestående af mange interessenter
  • Forståelse for gennemførelse af komplekse it-projekter
  • Evnen til at udarbejde it-relaterede beslutningsgrundlag og træffe beslutninger under forskellige rammevilkår, som samlet set er med til at styrke organisationen
  • Ledelse af digital transformation, som skaber værdi med it
  • Du får en forståelse og ikke mindst evnen til at bidrage til virksomheden udvikling af strategi og forretningsområder i en digitaliseret verden.

Hvem bør tage en uddannelse indenfor digitalisering?

Du bør derfor tage en uddannelse indenfor digitalisering, hvis du er interesseret i at bidrage til en øget effektivisering i din virksomhed, som i sidste ende kan føre til mere vækst. Derudover er det også oplagt for dig, der ønsker at stå stærkt på det fremtidige arbejdsmarked og sikre dig, at din faglighed matcher udviklingens krav. 

Forskellige typer af uddannelser

Hvis du gerne vil uddanne dig indenfor digitalisering, har du flere muligheder at vælge imellem. Du kan både vælge imellem kortere kurser og længere videregående uddannelser på eksempelvis kandidat- og masterniveau. Alt afhængig af hvad du søger, kan du her på siden finde et udvalg af forskellige muligheder. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier