Kursus

ChatGPT grundlæggende - bliv mere effektiv i dit arbejdsliv

Montus Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
5.499 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 marts, 2024 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
1 dag
Pris
5.499 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 marts, 2024 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

ChatGPT

ChatGPT Grundlæggende - bliv mere effektiv i dit arbejdsliv 

Du har uden tvivl hørt om ChatGPT. Nu har du muligheden for at lære, hvordan du bruger det til at optimere dine arbejdsprocesser og booste din produktivitet.

På dette kursus opnår du hands-on erfaring i at kommunikere med ChatGPT ved hjælp af “prompts”/kommandoer. Du opdager, hvordan ChatGPT’s resultater påvirkes af de informationer og formuleringer, du vælger at fodre den med. Når du først er blevet helt skarp i at skabe den perfekte prompt, der leverer nøjagtigt det, du søger, vil du være i stand til at klare mange af dine daglige opgaver på en brøkdel af tiden.

Vi tilbyder markedets bedste praksisorienterede ChatGPT kursus, der holdes ajour med de allernyeste funktioner, som lanceres i værktøjet på ugentlig basis.

Firmakursus

Er I flere medarbejdere fra samme virksomhed, der ønsker at udvikle jeres ChatGPT-kompetencer? Så kan et firmakursus være et oplagt valg for jer. Undervisningen er hands-on og casebaseret, så I trænes i at relatere det lærte til jeres egne arbejdsopgaver. Prisen for et kursus med op til 15 deltagere er kr. 29.999 ekskl. moms.

Udbytte

✔️ Introduktion til begreberne AI, Chatbots og GPT.
✔️ Dyb forståelse for ChatGPT og dets praktiske anvendelse.
✔️ Lær at skabe interaktiv dialog med ChatGPT gennem perfekte “prompts”.
✔️ Eksempler på, hvordan ChatGPT kan være et smart værktøj i dine daglige arbejdsrutiner.
✔️ Refleksioner over de etiske aspekter vedrørende Artificial Intelligence (AI) og ChatGPT.

Hvis du endnu ikke er kommet med på ChatGPT-bølgen, går du glip af en kraftfuld værktøjskasse, der kan øge din produktivitet og fremme din kreativitet.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til alle nysgerrige sjæle, der ønsker at lære mere om ChatGPT. Uanset om du er nybegynder inden for AI eller allerede har lidt erfaring, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at begynde at arbejde med ChatGPT i din hverdag.

Undervisere

Anders Jensen

Anders Jensen er en anerkendt ekspert i Robotics Process Automation (RPA) og automatisering. Han er kendt fra sin YouTube-kanal (@andersjensenorg), hvor hans tutorials om emner som RPA og ChatGPT er set mere end 6,5 millioner gange.

Med flere Most Valuable Professional (MVP) titler fra bl.a. Microsoft og UiPath har Anders’ omfattende tekniske viden vundet stor anerkendelse. Kombineret med stærke formidlingsevner er Anders en eftertragtet underviser på området.

Jan

Jan Langdeel Pettit er specialist i Robotics Process Automation (RPA) og Artificial Intelligence (AI) med en baggrund som Tech Lead i en af Danmarks største banker og som RPA & AI-udvikler i startups.

Jan er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og med en passion for undervisning, har Jan udviklet flere tekniske kurser. I dag forener Jan sin tekniske indsigt og undervisningsfærdigheder som konsulent samt underviser.

Praktisk

Kurset tager en praktisk tilgang, der giver dig rig lejlighed til at anvende dine nye færdigheder gennem øvelser. OBS: Der optages derfor kun 15 deltagere pr. hold.

Hvis du i højere grad er på udkig efter inspiration til, hvordan forskellige teknologier som Robotic Process Automation (RPA), Chatbots og AI kan skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed, vil kursetAI, Chatbots og RPA – maksimer potentialet i din virksomhedvære et godt valg for dig.

På kursusdagenundervises i den betalte version “ChatGPT Plus”.Til dem, der ikke allerede selv har denne version, stiller Montus en licens til rådighed på dagen for kurset. Det er derfor vigtigt, at alle deltageremedbringer egen computer.

Kurset afholdes i inspirerende mødefaciliteter på Copenhagen Marriott Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel, begge med 5-stjernede faciliteter og udsøgt fuld forplejning.

Alle deltagere vil modtage praksisnært undervisningsmateriale samt et deltagerdiplom.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Deltagerdiplom

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Startdato

Vælg mellem 6 startdatoer

19 marts, 2024

 • Holdundervisning
 • København

21 marts, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

7 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • København

15 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus
 • Dansk

12 juni, 2024

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

18 juni, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus
 • Dansk

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ChatGPT grundlæggende - bliv mere effektiv i dit arbejdsliv
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Thomas Rosé
15 feb 2024

”Spændende og levende undervisning”

5/5
Torben Kragh
22 jan 2024

Virkelig god underviser der på en let forståelig måde førte os gennem kurset. Dejligt at holdet ikke var særlig stort. Det giver en god dynamik

5/5
Andreas
22 jan 2024

Det var fantastisk! Engageret, skarp tidsstyring, godt undervisningsmateriale. Det var spændende fra start til slut.

Montus Business Academy
Strandvejen 60
2900 Hellerup

Velkommen til vores kursusunivers

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der hvert år byder 5.000 glade kursister velkommen i lækre 5-stjernede omgivelser til en bred vifte af 85 højaktuelle arrangementer – altid med topengagerede undervisere og kvalitet i fokus. Vi tilbyder kurser, konferencer, uddannelser og firmakurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret