Kom i gang med AI og ChatGPT

DI - Dansk Industri, i Fredericia
Længde
1 dag
Pris
4.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
1 dag
Pris
4.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

ChatGPT er i øjeblikket et omtalt emne, og det kan udgøre et værdifuldt redskab for virksomheder inden for forskellige områder

Det lærer du på kurset

På dette kursus om kunstig intelligens (AI) og GPT (Generative Pre-trained Transformer) introduceres du til konceptet med AI og GPT og deres anvendelsesmuligheder og krav til brug. Kurset vil også dække risici og valgmuligheder i forhold til AI-løsninger samt give dig praktiske eksempler på anvendelsen af ChatGPT inden for forskellige arbejdsområder. Endelig får du mulighed for at øve dig i "Prompt Engineering", der kan anvendes til at drage fordele af GPT's evne til at assistere med forskellige opgaver, herunder arbejde med virksomhedens dokumentation, kundesupport og oplæring af nye medarbejdere.

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af AI og GPT samt muligheden for at eksperimentere og lære at udnytte ChatGPT som en praktisk og effektiv hjælp i dit daglige arbejde samt et indblik i, hvad der kan forventes inden for området fremadrettet.

Undervisere

På kurset underviser Mads Voigt Hingelberg og Jarle Kondrup fra InnovationLab, som begge har et dybdegående kendskab til Big Data og værdiskabelse af kunstig intelligens i organisationer.

Mads er tidligere Big Data ansvarlig for eBay Classifieds og nu medstifter og partner i InnovationLabs enhed for AI og Big Data, hvor han har ansvaret for produkter omkring værdiskabelse med data og AI i organisationer.

Jarle har mange års erfaring som foredragsholder, hvor han gør AI og den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier.

Kursets indhold

  • Introduktion til kunstig intelligens og GPT
  • Risici og valg af AI løsninger
  • Chat GPT som din assistent
  • Anvendelse af Chat GPT i praksis
  • Fremtidsperspektiver

Målgruppe

Kurset er for ledere, fagfolk, eksperter og beslutningstagere på tværs af brancher og organisationer. Kurset er udformet til at være tilgængeligt for både tekniske og ikke-tekniske fagfolk, der ønsker at udforske AI og GPT's anvendelser i deres respektive fagområder.

Pris

Prisen på dette kursus er 4.900 kr,- 

Få information

Få information

Før vi sender dig videre til vores udbyders hjemmeside, så udfyld venligst følgende oplysninger.
Hvis du ønsker at vi sender tilsvarende kursustilbud til dig, så husk at udfylde boksen forneden.

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 19.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret