NIS2 på én dag

Regnskabsskolen, i Høje-Taastrup
Længde
1 dag
Pris
2.650 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
1 dag
Pris
2.650 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Regnskabsskolen?

Levende undervisere og praktiske opgaver

Du får ægte (anonymiserede) bilag mellem hænderne

Vi skræddersyr gerne et forløb til dig

Kursusbeskrivelse

nis2

Få et overblik over, hvad EU-direktivet betyder for din organisation – og hvordan I efterlever det

EU har vedtaget et nyt cyberdirektiv, der øger kravene til cybersikkerhed. De berørte virksomheder skal leve op til de nye krav senest den 17. oktober 2024. På dette kursus får du praktisk viden om, hvordan du forbereder din virksomhed til at implementere en risikobaseret tilgang til arbejdet med cyber- og informationssikkerhed.

Nye krav og sanktioner

EU’s nye direktiv er vedtaget for at imødegå de stadig øgede cyberrisici og cyberangreb, der er fulgt med digitaliseringen. Det er en del af EU’s strategi for at beskytte den digitale infrastruktur i EU. Derfor er både virksomheder og myndigheder berørt og underlagt NIS2, hvis de sikrer kritiske tjenester for samfundet.

I øjeblikket pågår arbejdet med at udvikle en revisorerklæring, der skal sikre, at berørte virksomheder lever op til kravene. Når NIS2 er trådt i kraft, vil myndighederne også føre tilsyn med overholdelsen, og der kommer mulighed for at sanktionere personer i ledelsen hos virksomheder, der ikke lever op til kravene.

Hvis I er omfattet af NIS2-direktivet, anbefaler vi, at I allerede nu begynder arbejdet med at implementere de nye lovkrav.

Dit udbytte 

En af de vigtigste komponenter i en effektiv implementering er at tage udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer og situation. På den måde skaber I et helhedsorienteret overblik, og I kan håndtere risici med en fælles forståelse for opgavens formål og omfang.

På kurset hjælper vi dig med at komme hele vejen rundt om NIS2 og de nye krav:

  • Den regulatoriske ramme for cybersikkerhed, som NIS2 er bygget på.
  • De grundlæggende begreber, metoder og trusler inden for cybersikkerhed.
  • Indsigt i kommende ledelsesansvar og krav inden for cybersikkerhed.
  • Forsyningskædesikkerhed, herunder sikkerhedsrelaterede aspekter i forholdene mellem jer og jeres direkte leverandører eller tjenesteudbydere.
  • De nye sikkerhedskrav og implementering af et risk management framework.
  • Kravene til rapportering af cybersikkerhedshændelser.
  • Relevante værktøjer til at skabe større awareness i jeres organisation omkring cybersikkerhedsrisici og it-sikkerhed.

Kurset hjælper dig med at reflektere over organisationens nuværende processer og dokumentation og vurdere, om I skal tilpasse dem for at efterleve kravene i NIS2.
Derfor vil kurset særligt fokusere på metoder, der sætter jer i stand til at efterleve kravene, så I efterfølgende kan udbygge og opbygge jeres dokumentation med understøttelse
af kontroller og en klar rollefordeling. Du kan medbringe jeres nuværende dokumentation (procedurer, politikker, forretningsgange m.m.), stille spørgsmål hertil og få rådgivning i, hvad der skal til for at efterleve NIS2.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der får ansvar i forbindelse med NIS2. Du kan enten sidde i en organisation, der er omfattet af direktivet, hos en leverandør til en omfattet organisation eller bare ønske et fremtidssikret kompetenceløft. Er du i tvivl om, om din organisation er omfattet af reglerne, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pris

Kurset koster  2.650 kr. inkl. undervisningsmateriale, kaffe og te.

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om NIS2 på én dag
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Regnskabsskolen
Skagensgade 1
2630 Taastrup

Er du iværksætter eller selvstændig, og har du i den forbindelse udfordringer med regnskab og økonomi? Eller vil du bare gerne optimere/opdatere dine evner inden for dette? Så er Regnskabsskolen det rette sted for dig!  I 20 år har vi hjulpet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret