Chat-GPT, AI kursus

FutureCompany A/S , i Århus (+1 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
3.650 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
1 dag
Pris
3.650 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Chat-gpt

Chat-GPT, AI kursus

Få grundig viden om brugen af AI i dit daglige arbejde. Om du arbejder med tekster, billeder, kommunikation, marketing eller måske sidder som sagsbehandler, så vil du kunne få stort udbytte af at lære teknikken bag og anvendelsen af AI - platforme som ChatGPT og andre AI -værktøjer.

Er du nysgerrig på at lære mere om ChatGPT teknologien og få erfaringer med at arbejde med ChatGPT i dit arbejde og til dine projekter. Du vil på dette et-dags kursus opnå en grundlæggende forståelse af ChatGPT og få eksperimenteret med, hvordan teknologien kan bruges i dit arbejdsliv.

Lær at forstå ChatGPT og hvordan du kan udnytte dine muligheder. Lær at prompte så du får ny inspiration til dine tekster i dit daglige arbejde. Chat GPT giver dig adgang til alverdens unik viden og data.

Kurset dækker, hvordan du finjusterer en ChatGPT-model for at opnå bedre resultater, og hvordan du integrerer ChatGPT i dine egne applikationer og systemer. Vi lærer dig at interagere med ChatGPT, installerer og bruger plugins  samt at generere svar på spørgsmål, producere tekst og skrive opslag til Sociale medier, websites, nyhedsbreve, blogs på en intelligent måde.

Kurset har en praktisk tilgang, og du får masser af muligheder for at anvende dine nye færdigheder og eksperimentere med teknologien gennem øvelser. Efter kurset har du en grundlæggende forståelse for ChatGPT-teknologien og praktisk anvendelse i dit arbejdsliv.

Dit udbytte

  • Forståelse af ChatGPT og dens anvendelser
  • Evne til at interagere og prompte med ChatGPT
  • Praktisk erfaring med teknologien
  • Inspiration til brug af ChatGPT til Sociale medier, websites, blogs og nyhedsbreve
  • Kendskab til integrationer
  • Lær hvordan du finder det bedste plugin og hvordan du installerer plugins i Chat GPT
  •  Integration af Outlook og andre applikationer
  • Dall-E

Målgruppe

Kurset er for alle der har interesse i at lære hvad Chat GPT er og hvordan man kan bruge AI teknologien i den virkelige verden. Uanset om du er helt ny eller har en smule erfaring med Chat GPT vil du kunne opnå udbytte af deltagelse på kurset. Kurset er for dig der arbejder med markedsføring, kommunikation eller måske er underviser på en uddannelsesinstitution og har brug for at vide mere om AI og dens muligheder.

Pris

Prisen for dette kursus er 3.650,00 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Chat-GPT, AI kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
FutureCompany A/S
Ryesgade 27, 2. sal
8000 Århus

Grafiske kurser – Sketchup kursus – Rhino kursus – Digital marketing kursus – Linkedin kursus – Facebook kursus – Instagram kursus – SEO kursus. FureCompany A/S har 20 års erfaring med afholdelse af grafiske kurser inden for Grafik, 3D og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret