MidJourney og FireFly – AI kursus

FutureCompany A/S , i Århus (+1 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
4.550 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
1 dag
Pris
4.550 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

MidJourney

MidJourney og FireFly – AI kursus

Vil du lære, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at fremstille fascinerende billeder og illustrationer, så er dette kursus helt sikkert noget for dig. Kurset er praksisorienteret og giver dig en virkelig sjov og lærerig indføring i AI og billedfremstilling. Alle der gerne vil i gang med AI-teknologien kan deltage, og du behøver ikke at have erfaring med hverken programmering, grafisk arbejde eller AI. Vi guider dig gennem de to AI tjenester så du bliver i stand til at lave flot og brugbart billedmateriale til din virksomhed.

Lær hvordan du prompter korrekt i Midjourney så du får det bedste resultat.

Lav fantastisk billedmateriale og illustrationer med AI. På kurset får du grundlæggende indsigt i de nye muligheder, der er for at fremstille illustrationer med AI – både i teori og i praksis. Du får en grundig og pædagogisk indføring i den kunstige intelligens betydning for visuelle aktørers brug af tjenester som MidJourney og Firefly Beta.

Du får viden om historikken på AI’s fremkomst og på, hvordan det virker. Du lærer, hvordan du skriver det bedste prompt. Du lærer at lave dine egne illustrationer i MidJourney og sparrer med dine medkursister om jeres resultater. Med andre ord: Du bliver klædt på til selv at kunne skabe dit eget visuelle materiale til din markedsføring, bøger, websites, annoncer eller SoMe-opslag.

Dit udbytte

  • Lær hvordan du fremstiller dine egne billeder og illustrationer med AI
  • Få indsigt i teorien og teknologien bag AI-genererede illustrationer og billeder
  • Få bred forståelse for AI og dets betydning i fremtiden
  • Bliv klædt på til at lave fotos skræddersyet til dine behov.

Målgruppe

Kurset er til dig, der arbejder med marketing, kommunikation i dit daglige arbejde. Du har ofte brug for at kunne tilføje billeder,  illustrationer og infografik til dine nyhedsbreve, artikler, websites, power point-præsentationer eller andet materiale. Eller du har brug for at kunne lave et oplæg til webdesignere / grafikere. Måske er du redaktør på et magasin, kommunikationskonsulent, webredaktør eller en visuel medarbejder, der er nysgerrig på, hvordan du kan bruge AI som en kreativ assistent.

Der kræves ingen forkundskaber til arbejdet med AI. 

Pris

Prisen for dette kursus er 4.550,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MidJourney og FireFly – AI kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
FutureCompany A/S
Ryesgade 27, 2. sal
8000 Århus

Grafiske kurser – Sketchup kursus – Rhino kursus – Digital marketing kursus – Linkedin kursus – Facebook kursus – Instagram kursus – SEO kursus. FureCompany A/S har 20 års erfaring med afholdelse af grafiske kurser inden for Grafik, 3D og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret