Maritime digitalization

CBS – HD, Online
Længde
Kontakt for information
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Kontakt for information
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

 • Online
 • Online

Kursusbeskrivelse

Maritime Digitalization

Styr digitaliseringens bølge: Din vej til maritime fremtid.

I en verden, der bliver mere og mere digital, er det afgørende for den maritime sektor at følge med. Digitaliseringen ændrer dynamikkerne i den maritime sektor fundamentalt. Det handler ikke kun om at optimere eksisterende processer, men også om at åbne op for helt nye og innovative løsninger.

Forståelsen af de kommercielle og økonomiske logikker ved digitalisering er afgørende for at være konkurrencedygtig i den maritime industri. Vores kursus giver dig en dybdegående forståelse af disse processer og hjælper dig med at træffe kvalificerede strategiske beslutninger.

Kurset vil især have fokus på:

 • Teknologisk Integration: Forståelse af de strategiske og kommercielle konsekvenser af integrationen mellem hav- og landbaserede aktiviteter.
 • Institutionel Integration: Indsigt i hvordan integrationen mellem offentlige og private aktører ændrer spillereglerne for industrien, herunder øget gennemsigtighed, kontrol og partnerskaber.
 • Kommerciel Integration: Forståelse for hvordan transaktionerne mellem maritime selskaber og deres kunder ændrer sig i kraft af digitaliseringen, og hvordan dette skaber skiftet fra kunderelationer til partnerrelationer.
 • Organisatorisk Integration: Lære om hvordan digitaliseringen muliggør en ny beslutningslogik, hvor fortidens erfaringer kan bruges til at træffe nutidens beslutninger, og hvordan AI og big data vil ændre spillereglerne for strategiske beslutninger i den maritime sektor.

  Pris

  Prisen for dette enkeltfag er 6000 kr. 

  CBS – HD
  Solbjerg Plads 3
  2000 Frederiksberg

  CBS HD - for dig som vil mere

  HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Sponsoreret