Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Varmeanlæg kursus

Nedenfor kan du finde vores udvalg af kurser, der omhandler varmeanlæg. Hvad enten du leder efter et kursus om varmepumpeanlæg, solvarmeanlæg eller CTS-anlæg, eller du måske vil blive klogere på gulvvarme eller varmegenvinding, så er der et kursus, der passer til dig. Klik på det kursus nedenfor, du finder interessant og læs mere. Du kan desuden let tage direkte kontakt til udbyderen for flere informationer eller tilmelding.

Sikkerhedskursus for driften
Dansk Fjernvarme
1 dag
4.375 DKK
Ringsted
På et varmeværk arbejder du med mange risici, men kender du sikkerhedsreglerne for arbejdspladsen og jeres maskinanlæg? De er aktuelle...
Kedelpasserkursus tilpasset varmeværkerne
Fredericia Maskinmesterskole - Videncenter for drift og vedligehold
5 dage
5.500 DKK
Fredericia
På kurset lærer deltagerne at udføre daglige kontrol- og pasningsopgaver, der vedrører damp- og hedtvands-kedler i kontrolklasse B samt at udføre...
Kursus i varmeforsyningsloven
Dansk Fjernvarme
1 dag
4.835 DKK
Flere byer (2)
Sidder du med om bordet, når I tager beslutninger om driften - så har du brug for at kende spillereglerne....
Kursus i afgifter for ledere og revisorer
Dansk Fjernvarme
1 dag
4.375 DKK
Kolding
Få overblik over, hvilke konsekvenser de forskellige energiafgifter har og bliv bedre til at beregne og håndtere konsekvenserne, f.eks. i...
Viser 1-4 af 4
 

Varmeanlæg gør, at dit hjem og din arbejdsplads holdes ved en passende temperatur og har et tilfredsstillende indeklima. Området inden for varmeanlæg er i konstant udvikling, og der er med tiden blevet udarbejdet mange forskellige tekniske løsninger på opvarmning af bygninger såsom fjernvarme, oliefyr, naturgasfyr eller elvarme.

I dag er der et stigende politisk fokus på energibesparende varmeanlæg, hvilket har stillet høje krav til de tekniske udformninger. F.eks. forbrændes der husholdningsaffald, træflis og halm i affaldsforbrændingsanlæg, og varmepumper samt vedvarende energikilder såsom solvarme er centrale fokusområder.

Er et kursus inden for varmeanlæg noget for dig?

Vi har her samlet et bredt udbud af efteruddannelser i Danmark inden for området for varmeanlæg. Kurserne udvikler dine færdigheder og holder dem tidssvarende og er bl.a. for dig, der arbejder med projektering eller rådgivning som ingeniør eller er medarbejder i en kommune, et boligselskab eller et forsyningsselskab. Du kan også styrke dine færdigheder med kurser, der giver dig titler som energirådgiver eller fjernvarmemester.

Klik på det kursus, der passer til dine behov og læs mere eller send en forespørgsel direkte til udbyderen for mere information.