Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Varmeanlæg kursus

Nedenfor kan du finde vores udvalg af kurser, der omhandler varmeanlæg. Hvad enten du leder efter et kursus om varmepumpeanlæg, solvarmeanlæg eller CTS-anlæg, eller du måske vil blive klogere på gulvvarme eller varmegenvinding, så er der et kursus, der passer til dig. Klik på det kursus nedenfor, du finder interessant og læs mere. Du kan desuden let tage direkte kontakt til udbyderen for flere informationer eller tilmelding.

Hos Lemvigh-Müller sørger vi for, at du hele tiden er på forkant med udviklingen inden for dit fagområde. Vi udbyder mere end 200 kurser, der sikrer dig den nyeste viden om teknologier, tendenser og lovgivning, Vi skræddersyr også kurser til din virksomhed, så din konkurrenceevne er i top. 

Varmepumper - Akademifag
KEA Kompetence
4 dage fra kl. 8.30-15.00 samt en eksamensdag
8.000 DKK
København
Med VE kurserne hos KEA opnår du dokumentation for opfyldelse VE bekendtgørelsens krav til en VE Montør/installatør. Med denne dokumentation,...
Biomassekedler og -ovne - Akademifag
KEA Kompetence
4.000 DKK
København
Vil du udvikle dig i dit professionelle arbejdsliv samtidig med, at du studere et enkeltfag på KEA? Med enkeltfaget i biomassekedler og...
Solvarmeanlæg - Akademifag
KEA Kompetence
4 Lektioner
3.000 DKK
København
Med VE kurserne hos KEA opnår du dokumentation for opfyldelse VE bekendtgørelsens krav til en VE Montør/installatør. Med denne dokumentation,...
Akademiuddannelse i energiteknologi
KEA Kompetence
København
Med en akademiuddannelse i energiteknologi fra KEA får en du bred skare af kompetencer inden for energi og teknologi. Du...
Viser 1-4 af 4
 

Varmeanlæg gør, at dit hjem og din arbejdsplads holdes ved en passende temperatur og har et tilfredsstillende indeklima. Området inden for varmeanlæg er i konstant udvikling, og der er med tiden blevet udarbejdet mange forskellige tekniske løsninger på opvarmning af bygninger såsom fjernvarme, oliefyr, naturgasfyr eller elvarme.

I dag er der et stigende politisk fokus på energibesparende varmeanlæg, hvilket har stillet høje krav til de tekniske udformninger. F.eks. forbrændes der husholdningsaffald, træflis og halm i affaldsforbrændingsanlæg, og varmepumper samt vedvarende energikilder såsom solvarme er centrale fokusområder.

Er et kursus inden for varmeanlæg noget for dig?

Vi har her samlet et bredt udbud af efteruddannelser i Danmark inden for området for varmeanlæg. Kurserne udvikler dine færdigheder og holder dem tidssvarende og er bl.a. for dig, der arbejder med projektering eller rådgivning som ingeniør eller er medarbejder i en kommune, et boligselskab eller et forsyningsselskab. Du kan også styrke dine færdigheder med kurser, der giver dig titler som energirådgiver eller fjernvarmemester.

Klik på det kursus, der passer til dine behov og læs mere eller send en forespørgsel direkte til udbyderen for mere information.