Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-13 af 13
 

Varmeanlæg kurser

Varmeanlæg er det, der gør, at bygninger (hjem, arbejdsplads etc.) har en passende temperatur og tilfredsstillende indeklima. Opretholdelsen af en sundhedsmæssigt tilfredsstillende temperatur er,i følge Bygningsrelementet, påkrævet. Det er derfor optimalt at holde sig opdateret på viden inden for branchen med et varmeanlæg-kursus. 

Området inden for varmeanlæg er i konstant udvikling, og der er med tiden blevet udarbejdet mange forskellige tekniske løsninger på opvarmning af bygninger såsom fjernvarme, oliefyr, naturgasfyr eller elvarme. Et varmeanlæg-kursus er derfor nødvendigt, så din viden er tidsvarende og kan anvendes på de varmeanlæg, der er blevet bygget for længe siden. 

Der bliver stadig bygget varmeanlæg, som der gjorde tilbage for 50 år siden. Det er et problem, fordi kravene til anlæggene er blevet skærpet betydeligt siden – og det samme gælder forbrugernes krav til komfort. Konsekvensen er varmeanlæg, der ikke fungerer optimalt – med fejlretninger, tidskrævende afleveringer og utilfredse kunder og brugere til følge.

Med et varmeanlæg-kursus vil du få den nødevendige viden om den tekniske udvikling og nutidens myndighedskrav til varmeanlæg, så du bliver i stand til at projektere tidssvarende regulerbare varmeanlæg.

I dag er der et stigende politisk fokus på energibesparende varmeanlæg, hvilket har stillet høje krav til de tekniske udformninger. F.eks. forbrændes der husholdningsaffald, træflis og halm i affaldsforbrændingsanlæg, og varmepumper samt vedvarende energikilder såsom solvarme er centrale fokusområder.

Er et varmeanlæg-kursus noget for dig?

Vi har her samlet et bredt udbud af efteruddannelse i Danmark inden for området for varmeanlæg. Kurserne udvikler dine færdigheder og holder dem tidssvarende og er bl.a. for dig, der arbejder med projektering eller rådgivning som ingeniør eller er medarbejder i en kommune, et boligselskab eller et forsyningsselskab. Du kan også styrke dine færdigheder med kurser, der giver dig titler som energirådgiver eller fjernvarmemester.

Klik på det varmeanlæg-kursus, der passer til dine behov og læs mere eller send en forespørgsel direkte til udbyderen for mere information.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Florian Thiemer

"Der bliver undervist på et meget højt niveau, af nogle meget kompetente underviser."

Læs mere
Mia Isabella

"Faget statistik er givende på mange punkter, hvis man som jeg sidder i en økonomiafdeling."

Læs mere
Jimmi Møller

"Man skal tage denne uddannelse hvis man gerne vil opnå et fagligt højt niveau."

Læs mere