Vis finduddannelse.dk som: Mobile
  • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-43 af 43
 

Kontoruddannelse - Kompetencer og muligheder

En kontoruddannelse kan åbne mange døre for dig. Du kan få nye kompetencer til at udfylde nye og spændende roller for din virksomhed, eller du kan starte fra bunden med en ny kompetencegivende kontouddannelse.  Du vil på denne side finde en mængde tværgående fagområder som kan tilføje spændende elementer til din hverdag. Få indblik i ny områder eller specialiser dig inden for noget specifikt, og få sat gang i din personlige udvikling.

Tag en kontoruddannelse og byg videre på din viden

Kontor og administration - flere niveauer

Kontor og administrationsuddannelserne er rettet mod dig der vil eller som allerede arbejder indenfor kontorfagene. Igennem et kursusforløb vil du kunne tilføje værktøjer og kompetencer til din rolle på din arbejdsplads, og der vil være rig mulighed for at arbejde på din personlige udvikling. Du kan vælge at forbedre dig indenfor hovedområderne:

  • Administration
  • Offentlig administration
  • Lægesekretær
  • Shipping og spedition

Mulighederne er mange og du får et væld af kompetencer og værktøjer med tilbage fra uddannelsesforløbet.

På grund af de mange fagområder er det vigtigt at du ved hvilken retning du vil gå. Søg gerne dialog med din arbejdsplads således at du kan søge den kontoruddannelse, som passer til den rolle du skal udfylde i virksomheden. Det kan være en stor fordel at kontakte kursusudbyderen og få sparring om deres kontoruddannelse og vejledning til valg af uddannelse.

Hvis du leder efter en sekretær uddannelse så se her.

Ejendomsforvaltning - ansvar og variation

At være ejendomsforvalter er et ansvarsfyldt og varierende arbejde. Du står for forvaltning af bygninger med tilhørende grunde og dette kræver stort overblik og ordenssans. Du kan for eksempel planlægge vedligeholdelse, såsom reparationer af forskellig slags, men du kan til og med være ansvarlig for ejendommens økonomi. Her kræves der sans for detaljerne og du skal kunne jongelere med flere projekter ad gangen. Her kan et kursus give dig nogle gode værktøjer til at skabe overblik for dig selv. Hvis du ser de økonomiske opgaver som en udfordring, kan en uddannelse eller et kursus give dig de nødvendige kompetencer til at udføre dine arbejdsopgaver.

Søger du en økonomi uddannelse så klik her.

Kontakter med lejere, driftspersonale og entreprenører er en del af dit daglige arbejdet. Der findes grundlæggende ejendomsforvalteruddannelser, men også videreuddannelser for dig som arbejder som ejendomsforvalter og ønsker at fordybe dig med ny viden inden for et specifikt område, som for eksempel økonomi og forsikringer eller lejeret.

Hvad skal der til?

Der findes mange muligheder for dig inden for området, og det er derfor vigtigt at du er fokuseret og har klarlagt en plan for din uddannelse. Du bør derfor overveje hvilken kontoruddannelse der passer ind i din hverdag.

Der er findes kurser af forskellig varighed, og dette har selvfølgelig indflydelse på prisen og mængden af information du får præsenteret. Det er derfor en rigtig god idé, at du starter en dialog med din chef om, hvilken kontoruddannelse der er den bedste for dig og virksomheden.