A3 – Verdens enkleste rapporteringssystem

Længde
4 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
4 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Start i dag

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

A3 – Verdens enkleste rapporteringssystem

Rapportering med verdens letteste rapporteringssystem. Lær om A3 rapporten – så kan du bruge tiden til det du er bedst til.

Der bruges dagligt masser af ressourcer på at udarbejde tykke rapporter. Rapporter der sjældent bliver læst i deres fulde længde og som efterfølgende  placeres  bestandigt på en reol. Der er masser af spild i disse processer. A3 rapportering er en enkel måde at rapportere, hvor man har prøvet at reducere spildet mest muligt ved at koge arbejdsprocesserne ned til de helt centrale. Det fjerner al spild ved traditionel rapportskrivning og sikre flowet i beslutningsprocesserne.

A3  rapporten er oprindelig udviklet af Toyota. Formålet med dette var at reducere den tid det tager at udarbejde en rapport samt ikke mindst de mange timer resten af system skal bruge på efterfølgende at læse den. For at reducere dette åbenlyse spild udpegede Toyota nogle hovedpunkter der skulle behandles i rapporten og lagde en fast ramme for volumen – en A3 side. Ideen er efterfølgende taget op i rigtig mange virksomheder med store ressource besparelser som følge.

På dette kursus om A3 rapportering lærer man:

1) Hvordan man opstiller og udfylder en standard A3 rapport for et projekt
2) Hvordan A3 rapporten kan anvendes i forskellige faser af et projekts levetid: Opstart, midtvejs – og slutrapportering
3) De organisatoriske forudsætninger for at bruge A3 i en samlet organisation

Ved afslutningen af kurset vil du have kompetencer til selv at bruge A3 rapporten samt også at kunne instruere andre i brugen.
Kurset  indeholder lærerbog, videoer, øvelser og quizzer. Kurset kan afsluttes med en test der giver certifikat på den nye viden. Undervejs i forløbet kan du kommunikere med andre kursister.

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om A3 – Verdens enkleste rapporteringssystem
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Kompetenceforum ApS
Garnisonen 38
4100 Ringsted

Leankurser.DK

Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og aktiv afprøvning af siden viden. Her er ingen passiv lytning til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret