Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Yellow Belt Lean Intro Administration

Center for Lean
2 dage
Dansk
Kursus
København, Århus
6.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

2 for 1 persons pris

Hos Center for Lean kører vi tilbuddet om at tage en kollega/ven med for 1 persons pris ekskl. forplejning. Tilbuddet gælder alle vores Lean kurser og uddannelser undtagen enkelt dags kurser.

Lær at skabe forbedringer i administrative processer

Yellow Belt Lean Intro Administration er dit første skridt på Lean rejsen, og lærer dig hvad Lean er på en jordnær og praktisk måde, for at sikre den bedste læring.

Lean kurset giver dig den grundlæggende forståelse af Lean principperne, de 8 spildtyper og værktøjet værdistrømsanalyse, og tager udgangspunkt i, hvordan man på en simpel og systematisk måde kan arbejde med at skabe forbedringer i service- og administrative processer

Du trænes i den konkrete anvendelse, i et letforståeligt sprog, og i af de skemaer og værktøjer du kommer til at bruge i din egen organisation. Vi gennemgår de enkelte trin for at sikre at du får mest mulig læring, som du kan tage med dig videre.

Yellow Belt Lean Intro Administration kurset strækker sig over to sammenhængende kursus dage.

Skulle du senere have interesse i yderligere Lean uddannelse har du mulighed for at opgradere Lean kurset og deltage i yderligere 4 dages undervisning. Her vil der være fokus på KPI, Kaizen – problemløsning og forbedring, standardiseret arbejde, 5S og på Lean ledelse. Herefter bliver du certificeret som Green Belt Lean Manager og Koordinator efter endt forløb.

Har du spørgsmål vedrørende Lean kurset er du velkommen til at kontakte os.

På Lean kurset vil du:

  • Lære Lean principperne, teknikker og metoder.
  • Lære de 8 spildtyper, som du skal bruge når du starter dit forbedringsarbejde.
  • Få praktisk erfaring med et af de vigtigste værktøjer værdistrømsanalysen, og vil kunne anvende denne i egen virksomhed efterfølgende.

Det får du på Lean kurset hos Center for Lean

  • Erfarne Lean Konsulenter som undervisere
  • Masser af praktiske eksempler
  • Medlemskab i netværksgruppe med Lean-virksomhedsbesøg og vidensdeling

Center for Lean

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at tilegne sig unikke kompetencer igennem specialiseret undervisningsforløb fra eksperter der til dagligt arbejder med implementering af effektivitetsprogrammer i danske organisationer.

Kontakt Center for Lean allerede i dag og hør mere om Lean Intro Administration kurset!

Målgruppe

Lean kurset henvender sig til både private virksomheder og offentlige organisationer. Skulle du efterfølgende have lyst til at arbejde mere med hvordan Lean kan ledes, har du mulighed for at supplere med yderligere fire dages uddannelse. Efter denne supplering vil du blive certificeret Green Belt Lean Manager og Koordinator.

Pris

Prisen er 6.900 kr. pr. deltager

Beløbet dækker forplejning, kursus materiale og diplom.

TILBUD: 2 for 1 persons pris ekskl. forplejning.

Tag din kollega/ven med og få en masse nye metoder og en god oplevelse.

Om udbyderen

Center for Lean

Center for Lean

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at tilegne sig unikke kompetencer igennem specialiseret undervisningsforløb fra eksperter der til dagligt arbejder med implementering af effektivitetsprogrammer i danske organisationer. Bag Center for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Center for Lean

Vaarstvej 297
9260 Gistrup


Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 3 evalueringer

Peter Stefansen
(5)
Længe siden jeg har oplevet en så akademisk velfunderet underviser, gøre LEAN for førstegangs studerende, så nærværende. Virkelig LEAN i praksis, med mange gode og inspirerende cases til kursisternes hverdag. Topkarakter til Jacob ⭐⭐⭐⭐⭐
Charlotte
(2)
Det overraskede mig, at jeg nok havde en større forståelse for Lean, end jeg antog da jeg bookede kurset, for der kom ikke så meget nyt frem. Til gengæld var det givende at arbejde med eden værdistrøm. Det ville dog have været godt at få at viden inden kurset, at vi skulle tænke over en sådan.
Frederik
(5)
Super godt og relevant kursus med et dejligt lille hold så der var god tid til at arbejde i dybden med din egen case. Vores underviser Mark var fagligt stærk og god til at holde det relevant og sætte tingene i en kontekst man kan forstå. Jeg vil dog anbefale at man deltager minimum 2 personer, da det er bedst at have en sparringspartner i forhol...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Yellow Belt Lean Intro Administration

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: