Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-5 af 5
 

Tag et C# programmeringskursus og lær C# programmeringssproget 

Hvad enten du har allerede kender til C# eller aldrig har prøvet at programmere med C# findes der et C# kursus, der passer til lige netop dig. Med et C# programmeringskursus styrker du dine kompetencer indenfor programmering. C#, som udtales 'C Sharp', er et objektorienteret programmeringssprog og i familie med C++ og Java. Med C# kan du bl.a. udvikle web applikationer og Windows phone applikationer, og tager du et eller flere C# kurser lærer du trin for trin hvordan. 

Under hvert kursus kan du læse om målgruppe og forudsætninger.

Tag et c# kursus og lær c# programmeringssproget

Programmering i C#

Når du programmerer i C# vil man oftest benytte Microsofts udviklingsmiljø, Visual Studio .NET. C# er nemlig frigivet af Microsoft 

Du vil derfor kunne udvikle: 

  • Web applikationer 
  • Console applikationer
  • Windows Phone applikationer
  • Windows GUI applikationer 
  • Computerspil

Forudsætninger for at deltage på et C# kursus 

På den grundlæggende C# kurser forventes det, at du har generel kendskab til programmering og programmeringssprog. Det kan desuden være en fordel at have kendskab til objektorienteret programmering. 

På et avanceret C# kursus forventes det selvfølgelig, at du, som erfaren programmør, har erfaring med C#, men godt kunne tænke dig at dykke helt ned i deltagerne i C# programmeringssproget. 

Varighed og kursuspris 

Et grundlæggende C# kursus varer typisk længere end et avanceret eller udvidet C# kursus. Opdateringskurser, som kun varer en enkelt dag findes også. 

Prisen på et C# kursus varierer også alt efter kursuslængde. Der er desuden forskel på grundlæggende C# kurser og mere avancerede/udvidede. Endelig kan man også tage opdateringskurser, som ofte vil være billegere.

Mulighed for C# online kursus 

Et C# kursus kan også tages som et online kursus. Her vil prisen typisk være noget lavere end på et almindeligt kursus, og du vil opleve stor fleksibilitet i tid, som gør det muligt for dig at studere præcis, hvornår det passer dig. 

Find dit C# kursus på Finduddannelse.dk

Er du interesseret i et C# kursus? Gå på opdagelse i listen over C# kurser ovenfor og find det kursus, der passer til dig og dine behov. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Scott Jesse, Konsulent, Eltel

”Jeg fandt kurset ”Højspændingsanlæg og Elektriske installationer” på LinkedIn. Jeg er uddannet El-installatør, og arbejder til daglig med højspændingsanlæg, fejlfinding på transformerstationer, udskiftning af relæer mv., så uddannelsen er meget relevant, desuden indvilligede min arbejdsgiver i at betale for kurset.”

Kundeudtalelser
Martin Poulsen, Projektleder, COWI

"Kurserne er udfordrende, men det er en positiv oplevelse at tage dem.”

Kundeudtalelser