Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-3 af 3
 

Sports uddannelse - find din disciplin

Sport tilbyder en bred vifte af discipliner hvor du kan finde et job. Med en sports uddannelse får du nye værktøjer til at udfylde en rolle en spændende og dynamisk verden. Du får mulighed for at specialisere dig og udvikle dig personligt og fagligt.

Få en sports uddannelse og kom ind i en spændende verden

Sport - et stort marked

En sports uddannelse kan bringe dig ind i et stort marked med mange forskellige discipliner. Tag for eksempel fodbold, som er en af de mest sete sportsgrene i verden. Inden for denne sportsdisciplin findes der en lang række af stillinger for dig med den rette efteruddannelse. Markedet for sport er vokset meget og det virker ikke som om det stopper. Det er et marked, som er delt op i mange mindre nicher og det er derfor væsentligt at du specialiserer dig og finder den rigtige stilling for dig.

Det er ikke kun den sportslige disciplin du kan vælge. Der findes uendelige muligheder for dig med den rette sports uddannelse. Du kan eksempelvis specialisere dig inden for sportsmarketing, hvor du får indsigt i at promovere en bestemt sportsgren eller et brand. Udfordringen for dig er, at finde den rigtige gren inden for en spændende branche og vælge den rigtige sports uddannelse, der passer til dine ambitioner.

Instruktør eller massør - marketing eller coach

Med en sports uddannelse kan du finde den helt rigtige gren for dig. Du kan vælge at blive fitnessinstruktør/personlig træner og få kompetencerne til at motivere andre til at yde deres bedste. Du får også et fagligt ståsted således at du kan planlægge træningsforløb for kunder inden for din disciplin.

Du kan også vælge en sports uddannelse hvor du fokuserer på restitution, såsom massør. Her får du værktøjer til at sørge for at atleter og sportsudøvere har de bedste forudsætninger for at yde 100%, ved at hjælpe dem med skader, ømme muskler samt andre former for lindrende behandling. 

Inden for sportverdenen er et vigtigt aspekt atletens mentale tilstand. Her kan du tage en sports uddannelse inden for coaching, således at du får kompetencer og et teoretisk ståsted til at hjælpe sportsudøvere og atleter være mentalt klar. Hver sportsgren kan have et specielt behov for den mentale indstilling, lige som at den enkelte atlet kan have en særlig måde at tænke på. Coaching er brugt inden for en lang række sportsgrene såsom:

  • Skydning
  • Fodbold
  • Svømning
  • Håndbold m.fl.

Du kan finde mange forskellige tilgange til eksempelvis coaching og det er derfor vigtigt at du kontakter kursusudbyderen for nærmere information. 

Bliv en del af en dynamisk verden

Med en sports uddannelse bliver du en del af et stort marked rig på muligheder og udfordringer. Du får stærke kompetencer, som ikke er unikke for en bestemt sportsgren men som du kan bruge mere generelt. Selvom du har specialiseret dig en bestemt sport er du ikke låst til den for altid. Du kan altid efteruddanne dig med en ny sports uddannelse, således at du er klar til nye udfordringer i en anden del af markedet. Uanset dit valg, vil du få stærke kompetencer der kan hjælpe dig i din videre karriere. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Anbefaling fra Norma

“Jeg er taknemmelig for et meget lærerigt forløb. Omgivelserne er behagelige, undervisningen var inspirerende og spændende hver gang.”

Anbefaling fra Norma
Anbefaling fra Marie-Louise

"Det bedste ved At Work Skolen er underviserne og det høje faglige niveau, som især giver en tryghed for, at man får en viden man rent faktisk kan bruge til noget."

Anbefaling fra Marie-Louise
Anbefaling fra Gitte

"Og nu arbejder jeg faktisk som Coach, og det er en fantastisk gave at se mine fokuspersoner gå ud af døren med masser af kraft og lys i øjnene.”

Anbefaling fra Gitte
Anbefaling fra Henrik

"Jeg kender også flere som har taget forskellige uddannelser herinde, og de har givet super gode referencer.”

Anbefaling fra Henrik