Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Pausegymnastik / træningsøvelser

Avidenz A/S
Kontakt for information
Webinar
Online
Startdato: Kontakt for information - Online

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Avidenz A/S?

Undervisere med stor praktisk erfaring som arbejdsmiljøkonsulenter

God dialog og sparring

Kundetilpassede kurser

Kursusbeskrivelse

Webinar: Pausegymnastik / træningsøvelser

Corona har gjort at mange igennem lang tid efterhånden har arbejdet hjemmefra. Det kan være hårdt. Både mentalt fordi man er meget alene og savner samværet med sine kolleger og andre personer. Og fysisk fordi man ofte sidder mere stille end normalt og måske ikke i de bedste arbejdsstillinger.

Indhold

Reducer gener og opnå bedre trivsel med Pausegymnastik / træningsøvelser. Avidenz tilbyder online pausegymnastik/træning som især er målrettet medarbejdere, der arbejder hjemme. Det medvirker både til at reducere eventuelle fysiske gener og forbedrer trivslen.

Træningen kan også sagtens afholdes for en blanding af medarbejdere på arbejdspladsen og medarbejdere, der arbejder hjemme. 

Her er et lille udpluk af, hvad tidligere deltagere har sagt om træningen:

”Vi har været meget glade for vores 2 Webinarer med Maja, og hun har fået stor ros for øvelser som er gode og nemme at udføre alene derhjemme 😊” - Rose-Marie, RS Components.

”Hej Lotte,
Mange tak for det fine webinar. Jeg har fået god feedback på det. Og ros til dig for at brænde godt igennem på skærmen, selvom du ikke kunne se modtagerne! 😊" - Camilla Winther, Carsøe.

Kontakt

Kontakt Avidenz for en uforpligtende snak om, hvordan i kan få sammensat et online træningsforløb, som passer til lige netop jeres virksomhed. Klik på henvendelsesformularen.

Målgruppe

Webinaret Pausegymnastik / træningsøvelser henvender sig til medarbejdere, der arbejder hjemme og eventuelt medarbejdere, der arbejder på kontor.

Pris

Kontakt Avidenz for information om prisen for webinaret Pausegymnastik / træningsøvelser.

Om udbyderen

Vælg dit arbejdsmiljøkursus hos Avidenz. Vi tilbyder både den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og flere suppleringskurser inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. Alle vores kurser afholdes af arbejdsmiljøkonsulenter med stor praktisk erfaring. Alle kurserne kan anvendes som en del af den lovpligtige kompetenceudviklingsplan for medlemmer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Avidenz A/S

Magnoliavej 6
5250 Odense

Telefon: 66173455


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer