Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Få stærke MS Office kompetencer med et kursus

Find dit office kursus, og gør din hverdag mere effektiv, med et bedre indblik og forståelse af Office-pakken. Du kan både finde kurser med specifik fokus på office programmer som Access, Excel, Outlook, Powerpoint, Project eller Word. Du kan også vælge at tage et grundkursus i hele hele Microsoft Office-pakken, et Office 365 kursus og tage et Microsoft PC-kørekort (ECDL).

Uanset hvilket niveau dit Office kursus skal være på, kan du finde det her.

Office

Hvad er Microsoft Office-pakken?

MS Office er en række programmer, som er udviklet af Microsoft i 1988. I den første Office-pakke fandt man Word, Excel og Powerpoint. I dag er der kommet langt flere programmer til verden, ligesom at programmer som Word har udviklet sig, og i dag indeholder en stavekontrol. Udover de tre hovedprogrammer, finder du også Access, Outlook, OneNote, Publisher, Business, Project og Visio.

Du bør tage et Office kursus, hvis du arbejder meget i Office-pakken, og gerne vil arbejde mere effektivt. Den tid du sparer når du lærer at bruge programmet opvejer ofte koster prisen på en uddannelse. 

Mulighederne for et Office kursus

Du kan både vælge at tage et kursus i hele Office-pakken, og på den måde opnå en god indsigt i, hvad det er Office programmerne kan hver især, men også i samarbejde. Du kan også vælge at tage et kursus i fx Excel og få en indgående viden i, og en masse værktøjer til at arbejde kun med dette program. Dette kan anbefales, hvis du har specifikt brug for viden om ét program – og derfor også gerne vil mere i dybden med din viden.

Det mest kendte Office-værktøjer finder du herunder.

Excel 
Microsoft Excel er et program, der bruges til at behandle data. Et kursus i Excel er målrettet dig som gerne vil lære at bruge programmet eller som ønsker blive bedre til at bruge programmet mere effektivt. Du vil blandt andet kunne lære at lave beregninger, oprette tabeller, oprette rapporter og analysere data.

PowerPoint 

I PowerPoint kan du oprette præsentationer til skærm, projektor skærm eller som fil til at sende rundt. Du kan også bruge PowerPoint til at skabe interaktive præsentationer og samle filer fra andre Office programmer.

Word

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram fra Microsoft og er en del af pakken Microsoft Office. Word er det mest udbredte tekstbehandlingsprogram og er udviklet til både PC til Mac brugere. En fil i et Word format vil kunne åbnes på langt de fleste computere uanset styresystem og program, så derfor er du næsten sikker på at andre kan åbne dine filer, når du bruger dette program.

Outlook 

Microsoft Outlook er et program, som du kan anvendes til at strukturere din arbejdsdag. Det kan bruges til meget andet end kommunikation via mail. Det kan også bruges som kalender og til at strukturere din arbejdsdag.

Hvem bør tage et Office kursus?

Du bør tage et kursus i MS Office, hvis du ønsker at gøre din arbejdsdag lettere, og få et indblik i dine mange muligheder i programmet. Du sparer tid, når du lærer programmerne så indgående, som du kan bruge andre ting, på din arbejdsplads.

Du finder ofte ikke nogle krav for at deltage på MS Office kurserne. Hold dog øje med, om kurset er rettet mod helt nybegyndere, eller de mere avancerede. Hvis du er i tvivl om, hvor du selv ligger, i forhold til erfaring, så tag kontakt til kursusvirksomheden, de kan helt sikkert hjælpe dig til at tage det rigtige valg.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen