Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-17 af 17
 

Tag et service kursus - kompetencer til en stærk branche

Her finder du kurser og efteruddannelser for dig, der ønsker eller allerede arbejder i servicebranchen. Her er alt fra administrative, økonomiske og markedsføringsmæssige kurser, der tager udgangspunkt i servicemanagement samt praktiske kurser for både faglærte og ufaglærte.

På finduddannelse.dk finder du en oversigt over alle de kurser og uddannelser, der udbydes inden for en lang række forskellige servicefag. Kig i listen ovenfor og bliv klogere på sikkerhed, arbejdsstillinger, service og meget andet inden for servicefaget.

Et service kursus giver dig vigtige kompetencer

Serviceydelser spiller en stadig vigtigere rolle for udvikling af det moderne danske samfund. I Danmark står sektoren inden for service i dag for to tredjedele af hele omsætningen i det danske erhvervsliv og skaber en eksport, der gør Danmark til den femtende største eksportør af serviceydelser i verden. Dette stiller store krav til de mennesker, som arbejder i branchen samt deres kompetencer. Servicebranchen er under konstant udvikling og vækst, hvilket tester medarbejdernes kompetencer. Det er vigtigt for din virksomhed og din udvikling at tænke på kurser og efteruddannelse, således at I kan fortsætte fremad.

Service kompetencer - mange muligheder for dig

Service sektoren er stor og fyldt med spændende jobmuligheder. Hvis du ønsker at komme ind i servicebranchen, kan det være en fordel for dig at udvikle dine kompetencer. Du skal gøre det klart for dig selv, hvilken position du ønsker at forsøge dig med, og hvad der kræves af dig for at besidde den post. Der findes en lang række kurser inden for service, både for dig, som ønsker at træde ind i branchen og udvikle dig, men også for dig, der allerede besidder en post i servicebranchen. Det er derfor vigtigt, at du starter med at undersøge, hvilke krav der findes til kurset, og om det er det rigtige kursus for dig.

Et service kursus kan være kompetencegivende på mange områder. Du kan styrke dine evner inden for hygiejne og rengøringsteknik, eller du kan udvikle kompetencer til at differentiere din forretning fra andre i branchen med et kursus i konceptstyring. Få styr på din virksomheds måde at tænke service, med et service kursus hvor du får kompetencer til at definere din virksomheds servicestandarder.

Søg det rigtige for dig og din virksomhed

Der findes en lang række udbydere af kurser inden for servicefaget, og der tilbydes mange fagniveauer, således at du kan finde det rigtige kursus for dig. Et service kursus er ikke kun en god investering for dig i din personlige udvikling. Du kommer tilbage til din virksomhed med nye værktøjer til at håndtere de moderne problemstillinger med moderne teoretisk viden. Hvis du vil vide mere om de enkelte kurser, skal du kontakte udbyderen.

Det er fra starten af din søgeproces vigtigt, at du har talt med din virksomhed om, hvilke kompetencer, der vil styrke begge parter. Tænk grundigt over, hvilke ambitioner du har for dig selv og vælg det service kursus, som styrker dig og din virksomhed bedst. Det kan være en god idé at kontakte kursusudbyderen for mere information om kurset, og rådgivning, om hvor vidt kurset kan styrke dig, som du ønsker.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
 Jeanette Hansen, ernæringsassis...

"Kurset har givet mig en større forståelse for, hvordan økonomi hænger sammen i praksis. Det er værdifuldt for mig, at jeg kan se, hvordan jeg vil kunne bruge de redskaber, jeg har tilegnet mig, i et fremtidigt job."

Læs mere
Sussie Juul, kursist

"Opgaverne er godt struktureret, og jeg vil gemme materialerne som opslagsværk i fremtiden. Jeg får rigtig meget ud af det. Excel kan jeg både bruge i et fremtidigt job og til budgettet derhjemme. Word kan jeg for eksempel bruge til at skrive jobansøgninger med."

Læs mere
David Møller Vakili, kursist

"Jeg er glad for både kurset og for vores underviser, Henrik. Han er god til at holde emnerne på et niveau, så alle kan være med. Vi er en blandet flok kursister. Nogle har siddet med regnskab i mange år og skal have det repeteret. Nogle har mindre erfaring, og så er der dem, der er helt nye. Men alle får noget ud af det."

Læs mere
Jorge Garibaldi, underviser posi...

“Det handler i høj grad om, hvordan vi tænker og føler om os selv. Der findes en masse forskellige videnskabelige undersøgelser om, hvordan vores perception af os selv skaber vores virkelighed”

Læs mere