Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Service med stort S

SUPPLEMENT
8 timer
Åben uddannelse
Kgs. Lyngby
Startdato: 21-09-2020 09:00 - Kgs. Lyngby
3.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

ServiceService med stort S
- Gør en forskel og bliv anerkendt for det

Langt de fleste af os har oplevet det – den ekstraordinær gode service! Hvad enten det var elektrikeren, forsikringskonsulenten, receptionisten eller i en helt anden sammenhæng. Service er det, der gør forskellen på en god og en dårlig oplevelse.

Det kræver ikke raketvidenskab at levere en god service. Men det kræver, at du tager aktiv stilling til hvilken servicestrategi du vil yde overfor dine kunder, borgere, brugere, patienter etc. Der er dig der bestemmer, hvad de skal sige om din virksomhed og dig.

Når du skal yde en god service, skal du være rasende hurtig til at afkode personen, der står foran dig og samtidig vælge den helt rigtige kommunikationsstrategi. Du skal også være i stand til at håndtere de vanskelige kunder – og allerhelst vende dem til glade kunder på et minut eller to. Det handler både om personlig power, og om hvilke parametre du kan justere på, når du vil skabe den gode stemning og glade “kunder”.

Hvis du forhøjer dit serviceniveau, vil du opdage, at du bliver anerkendt, set og hørt som et kompetent menneske, simpelthen fordi du skaber sympati omkring din person.

På kurset Service med stort S lærer du at trylle med din stemme, og at bruge Hjorting modellen samt flere gode og brugbare redskaber til at levere den rigtig gode service, også når du indimellem skal håndtere de vanskelige kunder.

Målgruppe

Ledere og medarbejdere der ønsker at udvikle deres servicekompetence.

Pris

3.600 kr., excl. moms, incl. kursusmaterialer og frokost.

Om udbyderen

SUPPLEMENT

DIT LÆRINGSPOTENTIALE ER VORES OMDREJNINGSPUNKT

Hos SUPPLEMENT AS har vi siden 1993 erfaring med at holde kurser og det er med stor fornøjelse, at vi igen og igen hører vores kunder og kursister fortælle, at de hos SUPPLEMENT AS får formidabel undervisning! Og med over...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SUPPLEMENT

Søgårdsvej 34
2820 Gentofte


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Martine Madsen
(5)
Kursuset i Suplement med stort S, var utrolig brugbart. Det satte mange perspektiver til de arbejdsmæssige udfordringerne i hverdagen - på godt og ondt. Materialet i undervisningen gav mig en masse redskaber jeg kan bruge personligt fremadrettet i min stilling. Ressourcer, tid og pris spiller en stor rolle i hvordan vi skal prioritere vores arbe...
Vis alt
Julie Laumann
(5)
Tak for et meget interessant og lærerigt kursus. Det var enormt brugbart at få noget helt konkrete værktøjer til at forbedre kommunikation, samarbejde og service, internt som eksternt. Det fungerede rigtig godt med eksempler og øvelser til at forstå hvordan man bruger det i praksis. Tak for en virkelig god oplevelse!
Gitte Fick
(5)
Det var et meget udbytterigt kursus. Det var en øjenåbner.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Service med stort S

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 87 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: