Filtrer efter
Bæredygtighed
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 91
1
2
3
4
5
Annoncer

Artikler fra Bæredygtighed

Populære steder

Reportager indenfor Bæredygtighed

Vil du arbejde med bæredygtighed?

Tag en uddannelse indenfor bæredygtighed og bidrag til den grønne omstilling! 

Bæredygtighedslandskabet er i rivende udvikling og virksomheder skal tage højde for flere og flere krav vedrørende den grønne omstilling. Som virksomhed er det enormt vigtigt at kende til omfanget af, hvad den grønne omstilling samt bæredygtighed betyder for dig og din organisation - netop også fordi det er et af fremtidens vigtigste parametre! 

Hvad indebærer en uddannelse i bæredygtighed? 

Dit udbytte af en bæredygtig uddannelse afhænger af, hvilken uddannelse indenfor området som du vælger. Der findes forskellige fokusområder indenfor bæredygtighed som eksempelvis 

 • bæredygtigt byggeri 
 • bæredygtig ledelse 
 • bæredygtig produktion 
 • økologi og bæredygtighed 

På de forskellige fokusområder kan du blandt andet: 

 • lære at motivere dine medarbejdere til at agere mere bæredygtigt
 • udvikle en bæredygtig virksomhedskultur, som understøtter en bæredygtig forretningsudvikling 
 • få viden idenfor teorier og metoder omhandlede bæredygtig projektledelse 
 • lære at etablere samt udnytte dit netværk og udvikle bæredygtige partnerskaber 
 • blive skarp indenfor det økologiske spisemærke

bæredygtighed

Hvilke uddannelsesmuligheder er der indenfor bæredygtighed? 

Hvis du ønsker at lære mere om den grønne omstilling samt bæredygtighed har du forskellige muligheder. Dine muligheder er herunder en diplomuddannelse, arbejdsmarkedsuddannelse, akademiuddannelse og slutteligt kan du også vælge at tage et kursus. 

Adgangskrav 

Vælger du at tage en diplomuddannelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Ligeledes er der adgangskrav på akademiuddannelser, der indebærer: 

 • en relevant erhvervsuddannelse
 • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • en gymnasial uddannelse
 • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående.

Du skal desuden have mindst to års relevant erhvervserfaring.

Hvor kan man tage en uddannelse indenfor bæredygtighed? 

Mulighederne for hvor du kan tage din uddannelse eller dit kursus i bæredygtighed er mange! Alt efter, hvilken udbyder du vælger kan du læse i København, Hellerup, Ballerup, Hillerød, Glostrup, Århus, Holstebro, Kolding, Vejle og Odense. Derudover har du også mulighed for at et kursus online. 

Hvorfor er bæredygtighed vigtigt? 

Lande verden over har besluttet at tilslutte sig FN's verdensmål, hvor bæredygtighed netop spiller en stor rolle! Folk er blevet mere bevidste om, hvor vigtigt bæredygtighed er og dermed også blevet mere ansvarsfulde omkring bæredygtighed. Kravene til organisationer samt medarbejdere ændre sig med en hastig stigning og i fremtiden vil en organisations konkurrenceevne blive mere afhængige af den grønne omstilling og bæredygtighed. 

Det ses, at virksomheder mere bæredygtige profiler samt dokumentation for bæredygtige indsatser får flere fordele. Lige præcis derfor er det enormt vigtigt at man som organisation kan finde rundt i denne verden og stræbe efter bæredygtige mål. Alt sammen med formål om at forblive relevante i forhold til kunder, samarbejder samt også at kunne fastholde sine medarbejdere og dermed bidrage til organisationens bundlinje fremover.