AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Bæredygtigt indkøb

Længde
2 dage
Pris
268 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 april, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
2 dage
Pris
268 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 april, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Aarhus Business College?

Alle onlinekurser er
e-certificerede

Viden der gør din hverdag nemmere

Kompetente undervisere der hjælper dig hele vejen

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

2 april, 2024

  • Online
  • Online

5 august, 2024

  • Online
  • Online

1 oktober, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Bæredygtigt indkøbBæredygtigt indkøb

Få en større indsigt i hvordan du medvirker til at gennemføre bæredygtige indkøb i din dagligdag.

På dette kursus arbejder vi med indkøb og i særdeleshed ansvarlige indkøb. I en verden med klimaændringer, arbejdsmæssige udfordringer og mangel på ressourcer kan virksomheder ikke længere ignorere deres miljømæssige og samfundsansvar. For at opretholde bæredygtighed og skabe en retfærdig økonomi i global skala er ansvarlige indkøb en af de vigtigste redskaber for organisationer og virksomheder. Vi ser nærmere på definitionerne, metoderne og rammebetingelserne for ansvarlige indkøb.

Kurset ‘Introduktion til bæredygtig omstilling’ tager afsæt i begrebsafklaring, hvor du får kendskab til forskellige termer inden for bæredygtighed og ESG. Du dykker ned i forskellige metoder til at håndtere den grønne omstilling i din virksomhed og kigger på, hvordan du kan være en af de bærende kræfter i forbindelse med omstillingen. Du får kendskab til begrebet “bæredygtighed” i forbindelse med f.eks. miljøkrav, mærkningsordninger og/eller certificeringer, så du aktivt kan komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i din egen praksis og jobfunktion

Dit udbytte

Efter endt kursus vil du være i stand til at vurdere, hvordan

  • du kan vurdere produkter i forhold til bæredygtighed inden for et valgt område ud fra kendskab til miljøkrav, mærkningsordninger, certificeringer, livscyklusanalyser (LCA)
  • du kan beregne et produkts samlede omkostninger (TCO)
  • du ved hjælp af genanvendelse af produkter og materialer og den tredobbelte bundlinje, kan medvirke til udvikling af en bæredygtig indkøbspraksis.

Du kan medvirke til udvikling af en bæredygtig indkøbspraksis.

Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der skal i gang med at omstille en given proces, produkt eller service til at være mere bæredygtig.

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der skal i gang med at omstille en given proces, produkt eller service til at være mere bæredygtig.

Eksamen og diplom

Hvis du ønsker det, kan du efter endt forløb få et kursusbevis fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et kursusbevis fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.

Pris

Prisen for dette kursus er mellem 268,00 - 1045,10 kr.-

Prisen afhænger af, hvilken uddannelsesbaggrund du har. Kurset er særligt fordelagtigt for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).

Kursister med en videregående uddannelse samt ledige, hvor jobcenteret betaler, får ikke tilskud og skal derfor betale fuld pris for kurset.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bæredygtigt indkøb
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus Business College
Sønderhøj 28
8260 Viby J

Brugbare værktøjer, du kan bruge i morgen

Tag et relevant kursus hos Aarhus Business College, når det passer dig   På Aarhus Business College kan du nemt og hurtigt få nye eller opgraderede kompetencer. Dyk ned i vores brede udvalg af kurser, som strækker sig fra økonomi...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret