Top 10 kurser inden for bæredygtighed

Drømmer du om en karriere inden for bæredygtighed? Få inspiration til din kompetenceudvikling blandt de 10 mest populære kurser inden for området her.

Top 10 kurser inden for bæredygtighed

Uanset om du drømmer om at arbejde med bæredygtighed, eller om du allerede gør det i dag, så kan kurser og uddannelse inden for bæredygtighed være en rigtig god investering i din karriere.

Relevant efter- og videreuddannelse inden for bæredygtighed er en investering i dine fremtidsmuligheder, da kompetencer inden for dette område er i høj kurs. De fleste virksomheder har i dag fokus på bæredygtighed i en eller anden grad, hvorfor dette er et godt område at udvikle sig inden for. Der findes da også rigtig gode muligheder for at finde efter- og videreuddannelse inden for netop bæredygtighed.

Vi forsøger at give dig indblik i udbuddet her, så du kan få inspiration til din kompetenceudvikling i 2024.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Bæredygtighed på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Bæredygtighed

Bæredygtigt regnskab og ESG

1

2 dage

Randers

7.995 DKK

På dette kursus hos Erhvervsakademi Dania arbejder du med nøgletal i forhold til bæredygtigt regnskab og forståelse for at indsamle klima- og bæredygtighedsdata. Gennem kursusforløbet vil du blandt andet få viden om nye arbejdsgange i forhold til det økonomiske og bæredygtige regnskab, ligesom du vil få viden om nøgletal og krav til ESG rapportering.

Kurset henvender sig til bæredygtighedsansvarlige, it-folk, bogføringspersonale og personale, som skal have indsigt i de aktiviteter i virksomheden, som kunne være relevant i bæredygtigheds-sammenhænge, når arbejdet skal udmønte sig i nogle egentlige målinger der kan rapporteres på.

Læs mere om forløbet

Bæredygtighed og grøn omstilling

2

3 år

København

Kontakt udbyder

Akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling hos Cphbusiness giver dig konkrete værktøjer og viden, som du kan bruge til at skabe de bedste resultater for din virksomhed i jeres bæredygtige og grønne omstilling. Fokus er på dig som grøn forandringsagent, og du får tilegnet dig den nyeste viden inden for bæredygtighed og grøn omstilling. Det gælder fx klimaregnskab, ESG-rapportering og forretningsmodeller.

Akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling er rettet mod alle i den private og offentlige sektor, som har med bæredygtighed at gøre. Uddannelsen klæder dig på til at varetage en bred vifte af opgaver inden for bæredygtighed og grøn omstilling, og er således relevant for mange funktioner i organisationen.

Læs mere om forløbet

Få overblik over CSRD-rapportering

3

2 dage

Flere lokationer

9.950 DKK

Med dette kursus hos Aros Kurser får du blandt andet skærpet dine kompetencer og din viden inden for bæredygtighedsfeltet. Du får en grundig forståelse af CSRD, hvilket i stigende grad er en efterspurgt kompetence, hvorfor du med dette kursus stiller dig selv bedre.

CSRD er nødvendigt at forstå for en lang række aktører i det danske erhvervsliv. Kurset er for eksempel helt oplagt for blandt andre bæredygtighedsmedarbejdere, regnskabs- og finansmedarbejdere samt virksomhedsledere og bestyrelser.

Læs mere om forløbet

Mini MBA i Bæredygtighed

4

6 måneder

Flere lokationer

34.750 DKK

Med denne Mini MBA hos Aros Business Academy får du en grundig teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed og FN's Verdensmål. En viden, du nemt kan omdanne til konkrete tiltag, projekter og transformationer på en arbejdsplads.

Mini MBA i Sustainability Management er for dig, der arbejder med bæredygtighed og FN’s Verdensmål (eller er på vej ind i det) og gerne vil blive endnu bedre til at analysere og forstå en arbejdsplads’ klimaaftryk og bæredygtige udviklingsmuligheder.

Læs mere om forløbet

Bæredygtig forretning

5

30 dage

Ballerup

Fra 4.740 DKK

På uddannelsesforløbet Bæredygtig Forretning hos NEXT får du både grundlæggende og ny viden om bæredygtighed, og værktøjer til at implementere en bæredygtig omstilling i en virksomhed.

Kurset er for dig, der vil have de rigtige værktøjer til at drive den bæredygtige omstilling i en virksomhed. Du kan tage kurset uanset om du er faglært eller ufaglært.

Læs mere om forløbet

Bæredygtighed i praksis

6

4 dage

Kolding

2.660 DKK

Grøn omstilling er kommet for at blive. Det stiller krav til, hvordan din virksomhed både nu og fremover arbejder med bæredygtighed som en del af jeres forretning. På dette kursus hos IBC Kurser og Konsulenthus bliver du klædt på til at tænke bæredygtigt og spotte muligheder, der gearer din virksomhed til fremtiden.

Kurset er for dig, hvis virksomhed mangler et sted at starte med bæredygtighed eller ønsker nogle konkrete metoder og værktøjer til at komme godt videre. Dette kursus henvender sig til dig som arbejder i eller ønsker at arbejde i den merkantile sektor.

Læs mere om forløbet

Intro til virksomhedens klimaregnskab

7

1 dag

Hillerød

Fra 208 DKK

Dette intensive kursus hos U/NORD giver dig som deltager en grundig forståelse af virksomheders klimaregnskab og bæredygtighedsrapportering. Kurset giver dig en forståelse for centrale begreber, standarder og lovgivningskrav inden for området samt introducerer værdifulde metoder og værktøjer som Klimakompasset fra Erhvervsstyrelsen.

Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i virksomheder, der beskæftiger sig med administrative opgaver, herunder økonomi/regnskab. Det er særligt relevant for dem, der enten skal igang med eller allerede er i gang med datarapportering inden for ESG.

Læs mere om forløbet

Sustainable finance

8

1 semester

Frederiksberg

6.000 DKK

Dette kursus hos CBS HD giver en solid og efterspurgt viden om den stigende betydning af ESG og den tilhørende regulering og markedspraksis for din virksomhed. Gennem forløbet vil du blandt andet lære om de forskellige tilgange til Sustainable Finance, ligesom vil du stifte bekendtskab med de vigtigste regler, principper, guidelines, anbefalinger, konventioner og aftaler vedr. Sustainable Finance.

Kurset henvender sig til en bred vifte af fagfolk, herunder ansatte i kommuner, boligforeninger, grønne områder samt montører og produktionsmedarbejdere hos legepladsproducenter. De er også velegnede til dem, der allerede arbejder med legepladssikkerhed, men ønsker at opdatere deres viden på området.

Læs mere om forløbet

Bæredygtighed og ESG i Praksis

9

4 dage

Frederiksberg

24.000 DKK

Dette kursus hos CBS Executive Fonden sætter skarpt og handlingsorienteret fokus på, hvordan virksomheder og andre organisationer kan tage konkrete skridt og udvikle sig i en mere bæredygtig retning. Efter endt kursus har du blandt andet fået en opdateret forståelse af den seneste udvikling – teori og praksis – inden for bæredygtighed og ESG, herunder lovkrav.

Kurset er henvendt til deltagere med basisviden om bæredygtighed. Da der ikke er tale om et introduktionskursus forventes en vis teoretisk og praktisk grundforståelse at være på plads.

Læs mere om forløbet

Bæredygtighed og grøn omstilling - Akademiuddannelse

10

Varierende

Odense

80.000 DKK

Ønsker du at arbejde professionelt med bæredygtighed og grøn omstilling? Så er er AU i bæredygtighed og grøn omstilling uddannelsen for dig. Efter uddannelsen vil du have stærke forretningsmæssige kompetencer indenfor grøn omstilling og bæredygtig udvikling.

AU i Bæredygtighed og grøn omstilling er designet til at imødekomme behovene hos ledere, nøglemedarbejdere, koordinatorer og medarbejdere, der ønsker at drive den grønne omstilling i deres organisation eller virksomhed.

Læs mere om forløbet

Vil du være en del af den grønne omstilling?

Så er et kursus inden for bæredygtighed det rette for dig! Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde præcis den uddannelse inden for bæredygtighed, der matcher dine behov.

Find din uddannelse inden for bæredygtighed her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer