Vis finduddannelse.dk som: Mobile

TEMENE.DK APS

Temene.dk er en kursus- og proceskonsulentvirksomhed stiftet i 2004. Virksomheden tilbyder både interne og åbne forløb omkring coaching, naturcoaching, supervision, lederudvikling, personaleudvikling, projektledelse samt dannelse af relations- og læringskulturer. Fokus er på trivsel, samarbejde og bedre resultater gennem træning, læring, livgivende samtaler samt velfungerende grupper og team.

Omdrejningpunktet hos Temene.dk er, at der i alle forløb ikke kun er fokus på undervisning, men på reel læring. Derfor indgår der i alle forløb altid et element af personlig udvikling for at forbedrede resultater kan blive skabt i praksis. Navnet ´temene´ henviser til de græske lunde i det gamle Grækenland, hvor fordybende samtaler og udvikling fandt sted. Hos TEMENE.DK er der således fokus på at fremme sådanne trygge, samskabende og lærende fordybelsesrum i organisationer, team og personligt.

Michael Stig Ørbech er stifter og ejer af Temene.dk. Han er medforfatter til flere succesbøger hos Gyldendal/Hans Reitzel og har oprindelig sin baggrund som leder og chefkonsulent hos COWI og NIRAS. Hans solide erfaringsgrundlag i ind- og udland har medført mange successer og bl.a. er han proceskonsulent bag en af Ledelseskommissionens eksemplariske cases. Interne forløb hos Temene.dk forberedes som grundregel i nære samskabende samarbejder med klienten og dennes deltager-repræsentanter. Stifteren af Temene.dk er altid involveret i løsningen af interne og åbne forløb, hvor der desuden efter behov trækkes på Temene.dk’s mangeårige konsulent- og underviserkorps.


Vis alle uddannelser afholdt hos TEMENE.DK APS

Uddannelser

Kontakt

Kom I kontakt med TEMENE.DK APS
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Coaching

   Coachuddannelser med certificering

Ledelse og organisation

   Facilitering

Info

TEMENE.DK APS

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
temene.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om TEMENE.DK APS

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Nina Larsson, Advisor - Value 2 ...

”Et meget varieret og inspirerende forløb, der gør én klar til at arbejde med facilitering på et meget mere professionelt niveau fra dag 1"

Læs mere
Lisbet Lentz, Velfærds- og under...

"Min oplevelse af Michael, at han bidrager til at skabe varige forandringer, fordi han er dygtig til at lytte sig ind på problemstillinger"

Læs mere
Andreas Artmann, Projekt & Portf...

”Tak for et helt fantastisk kursus – det bedste jeg nogensinde har deltaget i"

Læs mere
Ulla Varneskov, Chefkonsulent - ...

”Michael er en facilitator med høj troværdighed og integritet"

Læs mere