Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

TEMENE.DK APS

TEMENE.DK APS

Temene.dk er en kursus- og proceskonsulentvirksomhed stiftet i 2004. Virksomheden tilbyder både interne og åbne forløb omkring coaching, naturcoaching, supervision, lederudvikling, personaleudvikling, projektledelse samt dannelse af relations- og læringskulturer. Fokus er på trivsel, samarbejde og bedre resultater gennem træning, læring, livgivende samtaler samt velfungerende grupper og team.

Omdrejningpunktet hos Temene.dk er, at der i alle forløb ikke kun er fokus på undervisning, men på reel læring. Derfor indgår der i alle forløb altid et element af personlig udvikling for at forbedrede resultater kan blive skabt i praksis. Navnet ´temene´ henviser til de græske lunde i det gamle Grækenland, hvor fordybende samtaler og udvikling fandt sted. Hos TEMENE.DK er der således fokus på at fremme sådanne trygge, samskabende og lærende fordybelsesrum i organisationer, team og personligt.

Michael Stig Ørbech er stifter og ejer af Temene.dk. Han er medforfatter til flere succesbøger hos Gyldendal/Hans Reitzel og har oprindelig sin baggrund som leder og chefkonsulent hos COWI og NIRAS. Hans solide erfaringsgrundlag i ind- og udland har medført mange successer og bl.a. er han proceskonsulent bag en af Ledelseskommissionens eksemplariske cases. Interne forløb hos Temene.dk forberedes som grundregel i nære samskabende samarbejder med klienten og dennes deltager-repræsentanter. Stifteren af Temene.dk er altid involveret i løsningen af interne og åbne forløb, hvor der desuden efter behov trækkes på Temene.dk’s mangeårige konsulent- og underviserkorps.


Vis alle uddannelser afholdt hos TEMENE.DK APS

Uddannelser

Kontakt

Kom I kontakt med TEMENE.DK APS
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Coaching

   Coachuddannelser med certificering

Ledelse og organisation

   Facilitering

Info

TEMENE.DK APS

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
temene.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer

Flemming Møss

Til trods for at det er over 20 år siden jeg har taget en uddannelse med efterfølgende eksamen, så fungerede det bare. Michael Ørbech møder kursisterne der hvor de er og med sin undervisning viser han, at teorierne har en praktisk anvendelse - på sin egen gode måde. Uddannelsen kan helt sikkert anbefales - og så er den god personlig udvikling.

Lajla Næss

Endelig en uddannelse, som giver både læring og brugbare værktøjer. Jeg har lært en masse om "mekanismerne" i relationer og ledelse - men mest af alt har jeg lært en masse om mig selv.

Trine Nelson

Såvel personligt som fagligt, får du ny faglig viden, en forståelse af hvad der "foregår" på de forskellige niveauer i din organisation. Du får redskaber til at matche "sproget" i de forskellige ledelsesniveauer og teorierne bag. Jeg synes det har været et fantastisk forløb, som har givet mig så meget mere viden med i min rygsæk - tænkt hvis all...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om TEMENE.DK APS

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Kundecase
Lisbet Lentz, Velfærds- og under...

"Min oplevelse af Michael, at han bidrager til at skabe varige forandringer, fordi han er dygtig til at lytte sig ind på problemstillinger"

Læs mere
Ulla Varneskov, Chefkonsulent - ...

”Michael er en facilitator med høj troværdighed og integritet"

Læs mere
Vibeke Schrøder, Lægesekr./FTR H...

"Michael er autentisk nærværende i samtaler og empatisk lyttende, og hans evne til at ”undre sig” er smittende og underholdende"

Læs mere
Andreas Artmann, Projekt & Portf...

”Tak for et helt fantastisk kursus – det bedste jeg nogensinde har deltaget i"

Læs mere