Vis finduddannelse.dk som: Mobile

TEMENE.DK APS

TEMENE.DK er en kursus- og proceskonsulentvirksomhed ejet og etableret af Michael Stig Ørbech i 2004 (tidl. Ørbech & Co ApS).

I det gamle Grækenland var temene de hellige lunde, der var afmærket fra almindelig anvendelse og dedikeret til fordybende samtaler og åndelig hengivelse. Disse lunde var ofte placeret i smukke naturområder.

Psykologen Carl Gustav Jung påpegede, at det moderne menneske både naturligt søger og har brug for et sådant trygt og afgrænset rum (temenos) for, at meningsfuld menneskeligt udviklingsarbejde kan finde sted.

Det er missionen hos TEMENE.DK at fremme sådanne trygge og lærende fordybelsesrum i organisationer, team og personligt.


Underviser hos TEMENE.DK APS

Michael Stig Ørbech underviser hos TEMENE.DK APS. Michael har arbejdet med mennesker, team og organisationer i så godt som alle sektorer. Han er forfatter til flere artikler bl.a. for Mandag Morgen og medforfatter til tre bøger, der adresserer væsentlige opmærksomhedspunkter i en stigende kompleks, udfordrende og omskiftelig virkelighed: Behovet for mere livgivende samtaler, at skabe velfungerende grupper og team samt, ikke mindst, evnen til kvalificeret fordybelse i team, personligt og i samfundet.

Michael har en baggrund som leder i to internationale konsulentvirksomheder (COWI og NIRAS). Hans faglighed hviler på en bred erfaring og uddannelsesvifte inklusiv: Master i Organisationspsykologi (MPO), Civilingeniør med speciale i organisations-og teknologiudvikling, Psykoterapeut (EAPT godkendt), Council Guide, Naturterapeut og Certificeret Facilitator (CPF hos IAF). I ti år arbejdede han internationalt med organisationsudviklingsopgaver.

Michaels danske karriere startede dernæst i år 2000 med et flerårigt sideløbende supervisionsforløb hos Dr. Peter Lang inden for den systemiske forståelse af menneskelig udvikling. Dette er i dag fundamentet for Michaels tilgang, som afhængig af kontekst suppleres af andre velfunderede tilgange til menneskelig udvikling.

Michaels solide erfaringsgrundlag og færdigheder har bl.a. medført, at han er en af to proceskonsulenter bag en af Ledelseskommissionens eksemplariske cases. 


Vis alle uddannelser afholdt hos TEMENE.DK APS

Uddannelser

Kursus
Coaching
Coaching kurser Længde By Gennemsnit Pris
Systemisk Naturcoach 8 dage København 14.995 DKK
Ledelse og organisation
Systemisk Facilitator og Teamcoach 6 dage København 19.800 DKK

Vis alle

Kontakt

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med TEMENE.DK APS og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Coaching

   Coachuddannelser

Ledelse og organisation

   Facilitering

Info

TEMENE.DK APS

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
temene.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om TEMENE.DK APS

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Solveig Gade, Lektor ved Aarhus ...

"For mig var det berigende og utrolig lærerigt at samarbejde med Rose, som jeg oplevede som en utrolig kompetent underviser, vejleder og superviser"

Læs mere
Vibeke Schrøder, Lægesekr./FTR H...

"Michael er autentisk nærværende i samtaler og empatisk lyttende, og hans evne til at ”undre sig” er smittende og underholdende"

Læs mere
Lisbet Lentz, Velfærds- og under...

"Min oplevelse af Michael, at han bidrager til at skabe varige forandringer, fordi han er dygtig til at lytte sig ind på problemstillinger"

Læs mere
Andreas Artmann, Projekt & Portf...

”Tak for et helt fantastisk kursus – det bedste jeg nogensinde har deltaget i"

Læs mere