Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Softworld?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 60 evalueringer

Lotte
Underviser på kurset var dygtig, inspirerende og meget behagelig. Lækker mad og gode lokaler.
Jacob
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg er jobsøgende og søger jobs inden for dette område. Jeg har nogle mangler i forhold til min kandidatuddannelse, hvor dette kursus helt sikkert har bidraget til at udfylde nogle videns-gaps. Super god, flink og sjov underviser.
Alberte
Helt bestemt et brugbart kursus! Vi skal til at starte en “re-branding” af vores hjemmeside med bruger-venlighed i fokus, og dette kursus har virkelig givet god indsigt og vejledning omkring dette. Instruktøren var virkelig sød, hjælpsom og meget underholdende. Han gjorde hele processen livlig og lærerig, meget velforberedt og en virkelig god fo...
Vis alt
Signe
Jeg er meget tilfreds med kurset og underviseren, der var super god. Jeg vil gerne undervises af ham en anden gang. Jeg har meget at lære endnu men jeg har helt sikkert gået fra nervøs "hvad skal jeg gøre" – til at jeg nu har fået redskaber til at gå i gang.
Diana
Super sød og serviceminded instruktør. God til at lære fra sig, åben for spørgsmål HELE tiden ;-) Åben for spørgsmål udenfor pensum. Meget fine lokaler, her er hyggeligt.
Anders
Kursus over al forventning. Oplevede instruktøren som god til at forklare på en forståelig måde, tålmodig og hjælpsom. Rummelige og godt belyste lokaler.
Dorte
Meget engageret og velforberedt instruktør. Dejlige lyse lokaler og rigtig god mad.
Michelle
Meget kompetent underviser. Jeg er dybt imponeret. Meget anvendeligt. Jeg er meget tilfreds.
Jonathan
En underviser jeg vil huske. Skarp, pædagogisk anlagt uden at være over-sukkret. Nærværende, med fokus på at give os værktøjer. Var klar i spyttet, så vi vidste hvorfor vi lærte det vi gjorde, og grundlaget for rækkefølgen. Når et aspekt var eminent vigtigt, blev der sat fokus på hvorfor, så idéen brændte sig ind på nethinden.
Sebastian
Meget god instruktør! Lækre lokaler, maden var meget fin og et hyggeligt sted! Er meget godt tilfreds!
Amanda
Sune var dygtig til at lære fra sig. Han sørgede hele tiden for, at alle var med, og var en rigtig god underviser. God mad. Rigtig lækker fiskefilet. Gode snacks. Lokalerne kan jeg også godt lide.
Cecilie
Jeg kan helt bestemt bruge hvad vi har lært, vi har selv haft ting med som vores lære Michael har gennemgået med os. Oplevede ham som forstående, nem ved at lære fra sig. Virkelig god mad og forplejning.
Maria
Indhold som jeg bestemt kan bruge i mit daglige arbejde. Sikkert også privat og ifht. frivilligt arbejde m.m. Oplevede underviseren som meget positiv! Han skabte fra start et rigtigt godt miljø, hvor jeg på intet tidspunkt var bleg for, at stille spørgsmål. Forplejningen var rigtig fin. Rigtig gode lokaler. Meget tilfreds.
Andrea
Energisk underviser med passion for InDesign. Meget kompetent og kunne svare på alle spørgsmål vedr. funktioner mm. Fint kursuslokale. Forplejning hos Softworld var rigtig godt! I høj grad relevant.
Pernille
Jeg oplevede, at Kristian var meget vidende, kompetent og tålmodig. Rigtig god og solid gennemgang af alle de basale funktioner i InDesign. God til hele tiden at følge op og opsummere - men der var rimeligt knald på, med de mange emner, vi skulle igennem. Forventer klart at bruge det i mit arbejde.
Line
Kurset får topkarakter. Engageret instruktør og god til at differentiere undervisningen. Jeg havde Kristian på et andet kursus (illustrator) for mange år siden og har aldrig glemt hans smittende begejstring for matematik og kreativitet - så inspirerende. Maden var MUMS. Lokalerne alletiders – gode stole, rart lys, osv. I er bare gode.
Astrid
Kan jeg bruge det jeg har lært? Helt klart. Lærte programmets basisfunktioner, og skal hjem og inkorporere i mit daglige arbejde. Dejlig forplejning hele dagen. Over forventning. Underviser som var pædagogisk, rolig, kompetent og behagelig.
Birgitte
Meget professionel og dygtig instruktør - God til at forklare om de forskellige menuer på både dansk og engelsk. Fint tempo - og hele tiden tid til spørgsmål. Jeg kan I høj grad bruge det jeg har lært.
Charlotte
“Kan du bruge det du har lært i dit daglige arbejde?” Ja. En super instruktør på kurset.
Marianne
Instruktøren var over al forventning. Dygtig og tålmodig. Jeg er meget tilfreds med kurset.
Hans
Kurset var over forventning. Dejligt, at underviseren tager for givet, at vi følger med - og at det går stærkt, så vi når noget. Geniale kager. Lidt for tung frokost.
Karoline
Top kursus. Det var godt at få en ordentlig forståelse for, hvordan man f.eks. eksporterer til print. Meget hjælpsom underviser. God mad og fine lokaler.
Emil
Instruktøren var over al forventning og særdeles kompetent i After Effects, og ligeledes i at lære fra sig med en sjov og høflig tone. Jeg mener i høj grad, at jeg kan bruge det jeg har lært i det daglige arbejde. Det har været meget lærerigt og øjenåbnende. Maden var glimrende. Og dejlig kaffe/snackbar.
Camilla
Virkelig dygtigt og kompetent underviser over al forventning. Der er ingen tvivl om, at han har fuldstændig styr på adobe's programmer. Kan klart bruge det jeg har lært.
Christina
En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.