Vis finduddannelse.dk som: Mobile

LL coaching

LL Coaching - arbejde med forandringsprocesser

Gennem de sidste mange år, er der sket store  ændringer i måden hvorpå vi lever. Den grad af omstillingsparathed, som stilles til både virksomheder og privat personer. Denne forandringsproces, kan jeg være med til at strukturere og synliggøre. 

Forandringprocesser

Forandringsprocesser kan fremkomme alle steder i livet. Det kan være privat eller i ens professionelle virke, og kan eks. udspringe gennem arbejdsrelaterede  situationer såsom stress, manglende personlig udvikling eller anerkendelse. Hvis disse forandringer, bearbejdes kan de være medvirkende til, at skabe en udvikling både menneskeligt og professionelt, og en anden tilgang til evt. udfordringer.

Vi skal træffe vores valg i livet, men det bør være valg som giver vores liv indhold og mening. Livet bør leves også gennem vores daglige virke. Træffer vi de rigtige valg, vil vi opleve øget nærvær, og energi som giver os en følelse af lykke.

Målet med denne type coaching er, at inspirere mennesker og virksomheder, til at søge nye veje. Derved gennem selvindsigt og bevidsthed, opnå nye mål og indfri deres fulde potentiale.


Vis alle uddannelser afholdt hos LL Coaching

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med LL Coaching og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

LL Coaching

Kildedalen 14, kælderen
8870 Langå

Telefon: +45 23 93 98 11
www.llcoaching.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 32 evalueringer

Sussie mor til Anna
Jeg kan kun på det varmeste anbefale LL Coaching. Lisa er yderst kompetent og meget dygtig til sit fag. Hun har hjulpet vores familie gennem Cool Kids og vi kan se store fremskidt med de udfordringer vi har i vores hverdag fra hvor vi startede til nu. Vi er langt fra færdige, men udviklingen har gjort at der er kommet mange gode værktøjer, super...
Vis alt
Tina
Inden vi fandt Lisa (LL Coaching) havde vi en søn, som havde det rigtig svært med angst. Heldigvis fandt vi frem til Lisa og hun har hjulpet vores søn (og os), så vi igen har en søn, som er glad og som ikke bruger alt hans energi på at være angst og bange. Vi vil gerne give Lisa vores varmeste anbefalinger.
Ole
Tænk, at vi var med til at vedligeholde angsten - godt vi fandt dit forløb. Tusind tak for hjælpen, og dejligt, at man kan ringe til dig. Og super god sparring ift, skolen - kompetent og trygt - nu er de også med. 1000 TAK (far til Sinne 16 år)
Få information

Udfyld formularen for mere information om LL Coaching

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 32 evalueringer