Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Forhandlingsteknik - kursus i effektiv forhandling?

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Anders Sikjær, Global Account Manager, Aarhus/Karlshamn
(5)
“ Povl Henningsen leverer executive coaching i topklasse. Han har erfaring, energi og drive, der bringer det bedste frem i mig. Vi drøfter alle udfordringer forbundet met et job i en international virksomhed - det være sig ledelse, salg, forhandling og samarbejde på tværs af kulturer. Personlig sparring, der gør en kæmpeforskel.”
Trine Rasmussen, Sygeplejerske, Aarhus Universitetshospital
(5)
“Jeg synes, at det var en utrolig inspirerende dag med Povl. Bare det at sidde og tale om kommunikation, samarbejde og forhandling. Man kan næsten mærke, hvor meget energi, det giver ud i gruppen.
Chr Liebel, CEO, GPP Vind K/S
(5)
"Povl Henningsen is a fantastic person to work together with. He has an exceptional capability to inspire and motivate. I have harvested much useful advice from Povl Henningsen particularly with respect to communication, sales and negotiation. I can recommend Povl Henningsen as a personal coach or trainer in business related matters."
Kim Rødkjær, Raceclub ApS - Danish Supertourisme Turbo
(5)
”Der er sket meget, og det meste ville helt sikkert ikke være sket uden den enorme selvtillid, gennemslagskraft og forhandlingsevne, som jeg fik gennem Povl Henningsen. Især evnen til at kommunikere ordentligt og kontant.”
Simon Bisbo, Chief International Sales Officer, PR Electronics
(5)
“En meget udbytterig dag. Vore medarbejdere lærte meget om soft power - evnen til at kommunikere og forhandle med størst mulig personlig gennemslagskraft. De er blevet betydeligt bedre til at brænde igennem”