Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Commitment Lab

Som professionel udbyder har Commitment Lab specialiseret sig i ledelse, HR, kommunikation, strategi & organisation på et erhvervspsykologisk plan. Vores fornemmeste opgave er at sparre og guide mennesker og organisationer til at yde deres bedste, meningsfuldt vedkommende og forretningsudviklende!

Commitment Lab samarbejder med værtsvirksomheder om skræddersyede læringsforløb, seminar og workshops med mentalorienteret fokus på frisættende og fremtidssikrende organisationsudvikling. Commitment Lab tilbyder i samarbejde med Cphbusiness blandet andet åben og intern erhvervsakademi uddannelse.

Commitment Lab udfordrer ledere og kulturbærere på temaer som:

  • Kære leder, du KAN dit fag, men kan DU mennesker?
    • Hvad ville dine medarbejdere og kollegaer sige?
  • DIALOG-makkere eller distance-flakkere?
    • I hvilken grad vægter I dialogbaseret ledelses- & udviklingskultur?

Dette er organisatorisk relevant fordi:

  • Behovet for ledere der med passion, ydmyghed, drive, indlevelse, autenticitet og omtanke er rollemodeller og kulturbærere i hverdagen, ER afgørende for trivsel og produktivitet.
  • Et manglende fokus på de menneskelige kompetencer KAN overlade til tilfældighederne, hvorvidt du som leder og kollega er henholdsvis rollemodel eller energivampyr i de daglige samarbejder.
  • At praktisere væredygtig ledelse og dialogbaseret udviklingskultur faciliterer sammenhæng mellem mentale modeller, strategiplanens formulering og daglig adfærd, og ER således afgørende for arbejdsglæde, sammenhængskraft og resultatskabelse.

HVORDAN væredygtig ledelse og dialogbaseret udviklingskultur skaber tilhørsforhold, ejerskab og relationer af gensidig ansvarlighed i samarbejder, hvor medarbejderne har mulighed for at opleve sig Stolt, Værdsat og Positivt forpligtet, handler i høj grad om, hvorvidt vi som ledere og kulturbærer, vægter at arbejde strategisk frisættende med organisationens menneskelige kompetencer(?)

STYRK jeres organisatoriske væredygtighed, sammenhængskraft og resultatskabelse ved at belønne jeres ledere og medarbejdere med åben (eller intern) erhvervs akademi uddannelse.

COVID-19

Vores kurser gennemføresptonline, suppleret med studiegruppe træning jf. forsamlings anvisninger i direkte tråd med retningslinjer fra regeringen.


Vis alle uddannelser afholdt hos Commitment Lab

Hvorfor vælge Commitment Lab?

Undervisere der er faglige eksperter og professionelle praktikere

Statsgodkendt certificering og ECTS-point

Kurser der kobler teori og praksis, erhvervsrettet og anvendelsesorienteret

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Commitment Lab og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Ledelse og organisation

Personlig udvikling


Kontakt

Commitment Lab

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

Telefon: 31170917

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Henriette Bjørnbak
Træningen med kognitiv coaching har givet mig dybere selvindsigt, identificeret uhensigtsmæssige tankefælder, som jeg nu aktiv og selvledende kan ændre. Jeg har fået redskaber til mere effektfuld dialogisk kommunikation. Det har således ikke kun styrket min faglige profil og ledelsesmæssige kompetencer, men også privat som partner, mor, veninde ...
Vis alt
Kit Schiøler
Jeg syntes at uddannelsen og Tine Nyholms karismatiske og engagerede undervisning har været som vand i en ørken for mig. Jeg var til jobsamtale i Mandags til et job som timelære for IT-Supporter uddannelsen. (vikariat på 3 måneder). Dette job ville være en rigtig god træning for mig imod at skifte arbejdsområde, og hvis det går rigtigt godt for ...
Vis alt
Ernst Löwe Lindberg
Inden uddannelsesforløbet tjekkede jeg Tine Nyholms hjemmeside og fik en snak med hende. Der mødte mig en uendelig strøm af opløftende ord og selvom det gav super god mening, tænkte jeg om det blot var ord. Men Tine er som underviser VÆRENDE til stede, til rådighed, mentalt og fagligt. LÆRENDE gennem faglige begreber, teori og metoder, praktisk ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Commitment Lab

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Kundecase