Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Manager Trainee Program

Dansk Institut for Uddannelse
7 dage
Kursus
København
39.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

manager

Lær hvordan du bliver en god leder

Læring og kompetenceudvikling er et grundvilkår i tidens organisationer. Det er vigtigt for organisationerne, at de til hver en tid har det rette personale på rette sted og på alle niveauer. Hertil kommer, at rekruttering og fastholdelse  er et meget vigtigt element i forhold til at kunne holde et stabilt kompetence- og vidensniveau, og til at fremme den interne rekruttering til forskellige lederjobs, herunder teamledere, afdelingsledere, kontorledere, sektorledere med flere.

For organisationerne er formålet at sikre, at de kan fastholde de bedste medarbejdere samt lade dem avancere til passende niveauer i organisationerne, således at der er en kontinuitet og fælles forståelse i forhold til at implementere organisationens strategi, optimere dens processer samt have et fælles sprog.

Dit udbytte af uddannelsen

Denne uddannelser giver dig:

 • Forståelse for den personlige ledelse og det at lede andre samt kendskab til egne styrker og svagheder
 • Kendskab til udøvelse af situationsbestemt ledelse
 • Forståelse for faktorer, der motiverer et menneske – hvad driver de medarbejdere, som man har en eventuel ledelsesret over?
 • Kendskab til organisationsteori; kultur, struktur og processer
 • Forskellige former for kommunikationsmodeller
 • Kendskab til forskellige strategiske ledelsesmodeller
 • Kendskab og evnen til at kunne håndtere konflikter på en god måde
 • Redskaber til at få det bedste frem i menneskerne
 • Kursusbevis på at have gennemført kurset (med emnehenvisninger) 

Uddannelsens indhold og form

På talentudviklingsforløbet (MTP) har vi opdelt emnerne i tre hovedmoduler. Der vil undervejs være mulighed for at tilkøbe yderligere moduler, såfremt dette er et behov for den enkelte deltager. Se bilag 2 for det fulde program.

 • Modul 1: Personlig ledelse herunder Leadership Pipeline Modellen, fra at lede sig selv til at lede andre. Det Personlige Lederskab 1.
 • Modul 2: Situations- og organisationsteori, opbygning og strukturering af en organisation
 • Modul 3: Konflikthåndtering.
 • Modul 4: Opfølgning af MTP

Undervisningen vil veksle mellem teoretiske oplæg, drøftelse samt praktisk undervisning. Der er indlagte hjemmeopgaver mellem modulerne, hvor deltagerne skal afprøve teorien op mod virksomhedens praktiske verden.

Der vil derfor gennemføres meget i praksis og dermed nærværende eksempler, og der gives konstruktiv feedback, tips og tricks.

Underviserne er alle uddannet som minimum på kandidatniveau, ligesom de har som minimum 10-15 års erfaring som ledere i såvel private som offentlige virksomheder.

Sproget vil være dansk, men der mulighed for at få dele af materialerne på grønlandsk.

Deltagerantal: Fra 8 – 16 deltagere.

Som det ses af figuren til sidst, vil der være mulighed for at supplere med blandt andet ”Økonomisk Ledelse”, ”Personaleret” og ”Lean – og andre værktøjer”. Ring for yderligere oplysninger.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til de organisationer og deres medarbejdere, der ønsker at udvikle såvel medarbejderen som organisationen samt fremtidssikre, at organisationens strategi forankres i dagligdagen. Endvidere er målgruppen alle typer af nye eller fremtidige ledere på alle niveauer og på tværs af brancher.

Vi anbefaler, at virksomheden tilmelder 2-3 deltagere på et udviklingsforløb, således at deltagerne kan finde støtte og inspiration hos hinanden mellem kursusmodulerne, ligesom de har et fælles udgangspunkt fra start.

Pris

Prisen for dette kursus er 39.900 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer forplejning og kursusmaterialer. 

Om udbyderen

DIFU - kurser og uddannelser med tydelig effekt

Det er Dansk Institut For Uddannelses målsætning, at de ydelser vi leverer til vores kunder, skal have en tydelig effekt på medarbejderne og den organisation de arbejder i, derfor er alle vores forløb handlingsorienteret og tilpasset de enkeltes behov. Dansk Institut...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk Institut for Uddannelse

Strandgade 91, 2.
1401 København K

Telefon: +45 2634 6266
www.difu.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Manager Trainee Program

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: