Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 272

Ledelse og samarbejde kursus – bliv en bevidst leder

Ledelse og samarbejde kursus er skabt til dig, der ønsker en praksisnær lederuddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i din daglige ledelse. Kurset er et af modulerne i Den Grundlæggende Lederuddannelse, men kan sagtens tages for sig selv.

Efter ledelse og samarbejde kursus kan du som leder løse ledelses- og samarbejdsproblemer på et grundlæggende niveau. Samtidig bliver du opmærksom på din egen ledelsesstil, adfærd og grundholdninger, samt andre faktorer der påvirker samspillet mellem dig som leder og dine medarbejdere.

Du vil blive bevidst om din rolle i forhold til leder-kolleger og virksomhedens øvrige ledelse. Derfor er ledelse og samarbejde kursus skabt til dig, der vil have en praksisnær lederuddannelse og en solid værktøjskasse, som kan anvendes i det daglige.

Det er muligt at tage kurset både om dagen og om aftenen, halve og hele dage.

Hvorfor er et ledelse og samarbejde kursus interessant?

Som leder er det vigtigt, at du er opmærksom på din egen adfærd, og hvordan den spiller ind i de forskellige roller i hverdagen. Dine evner inden for ledelse og samarbejde, har meget at sige, når det gælder om at skabe et godt samarbejde mellem kollegaer og medarbejdere.

Med dette ledelse og samarbejde kursus bliver du bedre til både ledelse og samarbejde, så efter kurset vil du være i stand til at skabe et godt samarbejde i din afdeling. Du vil være bevidst om din egen lederstil, adfærd og grundholdning samt hvilke faktorer, der påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere.

Effektiv ledelse er grundstenen i enhver virksomheds succes. Det er altså en afgørende forudsætning for at nå ambitiøse mål, og få virksomheden til at fungere optimalt. Som leder spiller du en afgørende rolle i at få det til at ske. Både når det gælder selvledelse og ledelse af enkelte personer og større grupper.

Målet med ledelse og samarbejde kursus er således at du bliver mere bevidst om egen rolle og adfærd, samt samspillet mellem ledere og medarbejdere. At du får et solidt indblik i lederrollen og opgaver som personaleansvarlig, lærer at skabe motivation blandt medarbejdere, får redskaber til at sikre dialog, trænes i at løse konflikter, lære at afholde effektive møder mv.

Ledelse og samarbejde kursus – et modul i Den Grundlæggende Lederuddannelse

Ledelse og samarbejde kursus hører under en hel uddannelse, som hedder Den Grundlæggende Lederuddannelse. Her kører fem moduler, hvoraf Ledelse og samarbejde kursus er den første 3-dages del.

Hele uddannelsen giver en dynamisk og praksisorienteret uddannelse, som opbygger dig fagligt og personligt. Under uddannelsen opnår du en solid værktøjskasse, der styrker dine lederegenskaber.

Både Ledelse og samarbejde kursus og Den Grundlæggende Lederuddannelse er for dig der er nyudnævnt leder eller erfaren som ønsker et udviklingsforløb, der styrker dine ledelsesevner, og udfordre status quo.

Formålet med uddannelsen er, at du opbygger dine ledelseskompetencer, og derfor tager læringsformen udgangspunkt i meget aktivitets- og erfaringsbaseret, således at din egen viden og erfaring bliver bragt i spil. Dette gør, at du har mulighed for aktivt og personligt at forholde dig til de givne opgaver og problemstillinger og du forholder, det du lærer, til din egen hverdag og erfaringer.

Modulerne er opdelt således:

Modul 1 (3 dage): Det personlige lederskab

47753 Ledelse og samarbejde, 3 dage.

Modul 2 (3 dage): Kommunikation som ledelsesværktøj

47751 Kommunikation som ledelsesværktøj, 2 dage.

47754 Mødeledelse, 1 dag.

Modul 3 (2 dage): Håndtering af konflikter og vanskelige samtaler

47752 Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler, 2 dage.

Modul 4 (2 dage): Situationsbestemt ledelse

47755 Anvendelse af situationsbestemt ledelse, 2 dage.

Modul 5 (3 dage): Forandrings- og Inovationsledelse

47750 Medarbejderinvolvering i ledelse, 3 dage.

Hele uddannelsen tager 13 dage, fordelt over 4-6 måneder. Hele uddannelsen består af fem moduler, hvoraf Ledelse og samarbejde kursus  er den ene og tager 3 dage. Læringsformen er aktivitets- og erfaringsbaseret, og du oplever teorierne brugt i både opgaver, cases, fiktive virksomheder og situationsspil.

Under uddannelsen er der fokus på lederudvikling, herunder særlig fokus på respekt og tillid, åbenhed, ærlighed, kommunikation, positiv tankegang, læringsoplevelser mv.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Siri Steendahl, People & Organis...

“Jeg lærte ikke kun noget nyt, jeg fik også aflivet nogle forkerte opfattelser, jeg havde. Jeg har interesseret mig for interviewteknik længe og brugt det bevidst og aktivt i mange år. Jeg oplever at kurset har løftet min teknik op på et højere bevidsthedsniveau."

Læs mere
Lise Møller Eriksson, biblioteks...

“Vi hyrede Anders Stahlschmidt til at tale om feedback, og han passede som person virkelig godt ind i vores miljø på Det Kongelige Kunstakademis Bibliotek. Han er meget saglig, og han var i stand til at sætte sig ned og virkelig lytte til os og indlede en samtale, som bragte os videre. Det var et meget givende samarbejde.”

Læs mere
Sofie Boudigaard Nielsen, konsul...

"Uddannelsen rammer i dén grad balancen imellem både at skabe et rum for teoretisk og metodisk refleksion og samtidig sikre en stærk praksiskobling via konkrete værktøjer og cases, der taler ind i hverdagen som konsulent.

Læs mere
Torben Paulin, Koncerndirektør

Det er et intensivt forløb, som er vel tilrettelagt. Indholdet er yderst relevant og anvendeligt med mange relevante cases og undervisning på højt niveau.

Læs mere