Medledelse – Når teamet er chef!

Altinget, i København
Længde
3 dage
Pris
17.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 januar, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
17.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 januar, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

9 januar, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Medledelse – Når teamet er chef!

Medledelse er en ny organisations- og ledelsesform, der bryder med den traditionelle hierarkiske tænkning i organisationer. Det giver medarbejderne og især de arbejdsfællesskaber, de indgår i, langt mere medbestemmelse og det kalder på en justering af ledelsesform. Behovet for at tænke nyt er til stede i mange organisationer, og dette kursus  giver dig den nødvendige viden til at gå i gang med at gentænke måden, du leder og samarbejder på.

Formålet med kurset er at klæde dig på til at forstå de centrale principper bag medledelse og til at kunne komme i gang med at afprøve medledelse som et middel til at løse de udfordringer, jeres organisation står over for. Kurset er for dig, som allerede har fået øje på, at der er behov for at gøre noget nyt, når det drejer sig om den måde, vi styrer og leder organisationer på. Derfor er fokus ikke så meget på ’hvorfor’ men mere på ’hvad’ og ikke mindst ’hvordan’.  

Dit udbytte: 

  • Indsigt i medledelse. Du forstår, hvad medledelse er og hvordan det kan være med til at skabe nye rammer for din ledelse og medarbejderinddragelse.
  • Konkrete eksempler. Du har praksisnære eksempler med hjem til inspiration. Vi arbejder med cases og får besøg af nogen af dem, der har indført medledelse i praksis.
  • Værktøjer. Du kender til kerneprocesserne og har afprøvet nogle af de centrale værktøjer i medledelse, herunder hvordan man leder mere effektive møder og træffer hurtigere og bedre beslutninger, hvor alle bliver hørt.
  • En ny ledelsesstil. Du får indblik i, hvordan ledelse tager sig ud i medledelse. Vi zoomer ind på, hvordan indføring af medledelse også er en udviklingsrejse for dig, uanset om du er leder eller medarbejder.

Kursusleder

Mette Aagaard er medledelses-rådgiver og forfatter til bogen Medledelse. Når teamet er chef. Hun er blandt de første til at afprøve og indarbejde organisationsformen i Danmark og en af de få, som har praksiserfaring med nye mere demokratiske og involverende organisations- og ledelsesmodeller. Hun har arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i over 30 år blandt andet som HR Direktør i Novo Nordisk, R&D og i Bjarke Ingels Group. Fra 2020-2022 stod hun i spidsen for en indsats for at udvikle og indføre medledelse i en mellemstor dansk kommune.

Pris

Prisen er 17.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Medledelse – Når teamet er chef!
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret