Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Hvad er en Masterclass?

En masterclass er en undervisningsmetode, hvor elever inden for en vis disciplin bliver undervist af en (ofte karismatisk) ekspert. Originalt kommer konceptet fra musikkens verden, men har siden vundet indpas i teater og drama og kunst. I dag bruges masterclasses bredt - og er en populær form for undervisning inden for alt fra psykologi til digitalisering.

De fleste masterclasses fungerer som efteruddannelse, hvor du kan styrke dine kompetencer inden for dit faglige arbejdsområde.

Hvad kræver det at tage en masterclass?

På de masterclasses, der fungerer som efteruddannelse, er det ofte påkrævet, at du i forvejen har en stor faglig viden, uddannelse og/eller erhvervserfaring inden for det felt, du vil tage din masterclass i.

Der findes også få masterclasses, der er åbne for alle. Det kræver blot, at du er særligt interesseret i det område, du vil modtage undervisning i.

Hvad kan jeg bruge en masterclass til?

Formålet med en masterclass er at videreudvikle dine faglige kompetencer. Er du f.eks. leder, kan du tage en masterclass i ledelse, der giver dig et indblik i, hvilke tendenser og moderne teknikker, der er oppe i tiden inden for virksomhedsledelse. Du kan derfor bruge en masterclass, som bevis på, at du har tilegnet dig specifikke kvalifikationer inden for det felt, du har taget en masterclass i. En masterclass sørger samtidig for, at du bliver opdateret og udfordret inden for dit arbejdsområde.

Hvilke forskellige masterclasses findes der?

Listen med masterclasses, du kan vælge mellem, er lang. Du kan blandt andet vælge at tage en masterclass inden for ét af følgende emner:

  • Psykologi
  • Forskellige former for ledelse
  • Forretning
  • Kultur
  • Salg
  • Digital transformation
  • Diverse former for management

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de specifikke former for masterclasses, som du kan vælge mellem samt målgruppen og dit faglige og personlige udbytte med den pågældende masterclass.

Masterclass i projektledelse

En masterclass i projektledelse er for dig, der er projektleder med faglig indsigt og håndterer planlægning og fremdrift i komplekse projekter.

Med denne masterclass i projektledelse får du ny inspiration til din rolle som leder og udvider din værktøjskasse i form af konkrete analyse- og arbejdsmetoder.

Masterclass i robotics og kunstig intelligens

En masterclass i robotics og kunstig intelligens henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere, der vil rustes til de kommende års digitalisering af virksomhedens service- og administrative funktioner.

På denne masterclass lærer du, hvorledes du kan hjælpe dine medarbejdere gennem den digitale transformation – uden selv at være IT-uddannet.

Masterclass i aktørinddragelse

En masterclass i aktørinddragelse henvender sig til dig, der er leder eller konsulent og håndterer planlægning og fremdrift i komplekse processer.

Du deltager i denne masterclass for at blive opdateret, udfordret og inspireret til at lave processer for og med borgere, beboere og brugere.

Masterclass i Hacking and securing windows infrastructure

En masterclass i hacking and securing windows infrastructure henvender sig til IT-sikkerhedsfolk, sikkerhedskonsulenter, systemudviklere, netværksadministratorer og IT-professionelle der arbejder med enterprise infrastructure. Det forventes derfor, at du har flere års erfaring med Windows Infrastructure.

På denne master får du konkrete værktøjer til at genkende angreb og undgå dem.

Hvor kan jeg tage en masterclass henne?

De fleste masterclasses bliver afholdt i København og Århus, men der findes også masterclasses i mindre danske byer. Læs mere om lokationen for masterclasses inde på den masterclass, du ønsker at tage.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen