Masterclass i adfærdsforandring

Altinget, i København
Længde
6 Lektioner
Pris
32.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 Lektioner
Pris
32.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

Masterclass i adfærdsforandring

Adfærdsforandring i praksis

I efteråret 2021 lancerer Altinget, Mandag Morgen og Operate en ny udgave af vores succesfulde masterclass i Adfærdsforandring.

Adfærdsforandring tilbyder et helt nyt sæt værktøjer, uanset om dit mål er at ændre adfærd hos borgere, virksomheder eller medarbejdere i din egen organisation. Flere ministerier, styrelser, kommuner og organisationer får øjnene op for potentialet. Men hvordan tager man skridtet fra idé til praksis?

På masterclassen vil en kombination af forskningsbaserede indsigter og praktiske cases gøre dig i stand til at identificere adfærdsudfordringer og tage stilling til, hvordan adfærdsforandring kan bringes i spil som løsning. Vi uddanner dig ikke til adfærdsdesigner, fordi vi mener adfærdsforandring kræver en kombination af stærke fagligheder. Derimod klæder vi dig på til at skabe et adfærdsprojekt fra bunden og lede det sikkert i mål. Du får altså værktøjer til at skabe og lede projekter, der kan flytte adfærd.

På uddannelsen tager vi udgangspunkt i din egen case i form af et eksekveringsklart projekt. Du skaber altså dit eget adfærdsprojekt med udgangspunkt i en aktuel udfordring fra din organisation, og får sparring undervejs fra kursusleder, deltagere og eksperter. 

Dit udbytte: 

  • Indsigter fra adfærdsforskningen og metoder til at arbejde med at nudge en anden adfærd frem gennem adfærdsdesign.
  • Bekendtskab med mange konkrete eksempler fra både offentlige organisationer og virksomheder.
  • Mulighed for at arbejde med din egen case igennem forløbet samt masser af sparring.
  • Værktøjer til at identificere adfærdsudfordringer og bruge adfærdsforandring som løsning ved hjælp af de ni adfærdsdrivere.
  • Egenskaber til at scope, designe og lede et adfærdsprojekt fra start til slut med inddragelse af de rigtige specialistkompetencer.
  • Evnerne til at kvalitetssikre adfærdsprojekter herunder udvikle og gennemføre effektmåling og evaluering.

Læringsmål

Undervisningsforløbet er praktisk orienteret og sætter dit arbejde med adfærdsprojekter i fokus. Vi giver dig værktøjerne til at sætte mål, definere succeskriterier og gennemføre adfærdsprojekter, der gør en forskel. Du lærer at designe, lede og gennemføre et adfærdsprojekt fra A-Z.

Er du beslutningstager i en offentlig organisation? Så er dette din mulighed for at opruste jeres kapacitet og bringe adfærdsforandring ind i værktøjskassen.

Er du ansvarlig for konkrete borger- og virksomhedsrettede projekter fx i et ministerium eller en styrelse? Så er dette din mulighed for at klæde dig selv på til at udvikle, lede og kvalitetssikre projekter med adfærdsforandring.

Målgruppe

Masterclass henvender sig til dig, der arbejder med at skabe forandringer og ændre adfærd. Måske er du beslutningstager i en offentlig organisation eller ansvarlig for konkrete borger- og virksomhedsrettede projekter i eksempelvis et ministerium eller en styrelse. Lige meget hvad, så er dette din mulighed for at klæde dig selv på til at udvikle, lede og kvalitetssikre projekter med adfærdsforandring.

Pris

Prisen er 32.995 ex moms for seks hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Masterclass i adfærdsforandring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret