Masterclass i systemisk forandring

Altinget, i København
Længde
7 dage
Pris
32.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
7 dage
Pris
32.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

Masterclass i systemisk forandring

Skab varig social impact med systemiske forandringsmetoder og partnerskaber

En stor gruppe unge hverken trives eller lærer nok i skolen. Klima- og biodiversitetskrisen kalder på bæredygtige løsninger. Børn kæmper i stigende grad med overvægt og mistrivsel. Og en gruppe af danskere står permanent uden for arbejdsmarkedet. Bare for at nævne nogle af de vilde og systemiske problemer, vi står overfor.

Det er problemer, der kalder på systemiske forandringer, og som ikke kan løses af én aktør med et enkelt greb. Derfor lancerer Altinget og Mandag Morgen og forandringsbureauet Operate en masterclass i systemisk forandring.

Uddannelsen ledes af Anders Dybdal, adm. direktør i forandringsbureauet Operate, i samarbejde med Britt Wendelboe, projektchef i TrygFonden.Uddannelsen gæstes af internationale og lokale frontløbere indenfor systemisk forandring.

 Dit udbytte:

  • At omsætte en vision til et ambitiøst program eller indsats og kommunikere det internt og eksternt.
  • At arbejde strategisk med greb, der understøtter systemisk forandring og sikre fremdrift i programmet eller indsatsen.
  • At anvende de rigtige værktøjer på de rigtige tidspunkter i processen.
  • At drive og lede et visionært program eller indsats, der bygger på en stærk forandringsteori og involverer flere aktører på tværs af sektorer.
  • At arbejde med en konkret case fra din organisation i samarbejde med vores kompetente undervisere. Det betyder, at du efter endt forløb har en komplet eksekverbar plan, som du kan tage med hjem til din organisation.
  • Desuden får du med denne masterclass mulighed for at blive en del af et stærkt netværk af ligesindede, der arbejder med systemisk forandring og vilde problemer.

Undervisere

Uddannelsen ledes af Anders Dybdal, adm. direktør i forandringsbureauet Operate, og gæstes af Britt Wendelboe, dansk forandringspioner indenfor bl.a. patientsikkerhed og i dag programchef i TrygFonden, hvor hun arbejder for at flere danskere skal bo trygt – fri for indbrud.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der ønsker at blive godt klædt på til at udvikle, lede og planlægge indsatser med varig forandring som mål. Det kan være du er program- eller projektchef i en fond, eller ansvarlig for at løse komplekse udfordringer i en virksomhed, kommune, organisation eller styrelse. Din titel er ikke afgørende, men det er din ambition om at løse komplekse vilde problemer med nye virkningsfulde greb – og din indstilling til at lære i fællesskab, og dele sejre og udfordringer med de øvrige på holdet. 

Pris

Prisen er 29.995 ex moms for seks hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Masterclass i systemisk forandring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret