Kursus
Ingen anmeldelser

Systemisk forandring

Altinget, i København
Længde
6 dage
Pris
29.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
7 september, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 dage
Pris
29.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
7 september, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

7 september, 2023

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Masterclass i systemisk forandring

Skab varig social impact med systemiske forandringsmetoder og partnerskaber

En stor gruppe unge trives og lærer ikke nok i skolen. Den grønne omstilling kræver ny livsstil og teknologi. Børn kæmper i stigende grad med overvægt. En gruppe af danskere står permanent uden for arbejdsmarkedet. Den mentale sundhed er udfordret. 

Vi står over for flere systemiske problemer, som ikke kan løses af én aktør med et enkelt greb, og flere og flere fonde, organisationer, kommuner og styrelser får øjnene op for potentialet. Men hvordan lykkes vi med det i praksis? Det er problemer, der kalder på systemiske forandringer. Derfor lancerer Altinget, Mandag Morgen og forandringsbureauet Operate en ny masterclass i systemisk forandring.

Uddannelsen ledes af Anders Dybdal, adm. direktør i forandringsbureauet Operate, og gæstes af følgende danske og internationale frontløbere indenfor systemisk forandring.

Dit udbytte

Vi tilbyder en uddannelse, der gør dig i stand til:

  • At omsætte en vision til et ambitiøst program/indsats, der adresserer et systemisk problem
  • At drive og lede et visionært program/indsats, der bygger på en stærk forandringsteori og involverer flere aktører på tværs af sektorer
  • At arbejde strategisk med greb, der understøtter systemisk forandring og sikre fremdrift i programmet/indsatsen

Undervisere

Uddannelsen ledes af Anders Dybdal, adm. direktør i forandringsbureauet Operate, og gæstes af følgende danske og internationale frontløbere indenfor systemisk forandring:

  • John Kania, Amerikansk forfatter og CEO for Collective Change Lab, tidl. leder af social impact konsulentvirksomhed FSG.
  • Alex Fox, Britisk aktivist, forfatter og CEO for Shared Lives Plus, der er en netværksbaseret indsats, hvor familier åbner deres hjem og dagligdag op for andre med behov for ekstra støtte i hverdagen
  • Britt Wendelboe, dansk forandringspioner indenfor bl.a. patientsikkerhed og i dag programchef i TrygFonden, hvor hun arbejder for at flere danskere skal bo trygt – fri for indbrud.

Målgruppe

Er du program- eller projektchef i en fond, eller ansvarlig for konkrete borgerrettede mål eller for at løse komplekse udfordringer fx i en organisation, kommune, virksomhed eller styrelse? Så er dette din mulighed for at klæde dig selv på til at udvikle, lede og planlægge indsatser med varig, social forandring som mål.

Pris

Prisen er 29.995 ex moms for seks hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Systemisk forandring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret