Vis finduddannelse.dk som: Mobile

MasterClass i psykologi

Aros Business Academy
6 undervisningsdage på 6 mdr.
Kursus
København, Århus
29.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

MasterClass i psykologi

Fyld din værktøjskasse med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd, og skab resultater i din organisation! Gennem 6 måneder vil du på denne ambitiøse efteruddannelse møde 5 danske psykologer og praktikere, der tager dig helt fra den klassiske psykologi til moderne psykologi.

MasterClass i psykologi er udviklet sammen med professor i psykologi Mads Hermansen.

5 gode grunde til at tage vores psykologiuddannelse

 • Du får en teoretisk og praksisrettet efteruddannelse, der giver dig en grundig indføring i, hvorfor mennesket agerer, som det gør i mange forskellige sammenhænge.

 • Du lærer om gruppedynamikker, adfærdsdesign, tankefælder, nudging, systemisk tænkning, narrativitet, kognition, læring, kommunikation, persontyper, resiliens, stress, konflikter, relationsopbygning, forandringsledelse, motivation, trivsel og meget mere

 • Du bliver introduceret til socialpsykologi, organisationspsykologi, personlighedspsykologi, forandringspsykologi, positiv psykologi, behaviorisme, økonomisk psykologi, kognitionspsykologi og udviklingspsykologi.

 • Du kommer gennem et ambitiøst pensum, der kombinerer klassisk akademisk litteratur med moderne casebaserede tekster skrevet af førende danske og udenlandske forskere og eksperter. Pensum er desuden primært på dansk og har en værdi af 2.500 kr.

 • Og sidst, men ikke mindst: Du bliver en mere værdifuld medarbejder, der fx forstår komplekse sammenhænge på arbejdspladsen eller hvordan man bedst kommunikerer til sine kunder.

Uddannelsens opbygning og undervisning

MasterClass i Psykologi er bygget op over 6 moduler fordelt over i alt 6 undervisningsdage på 6 måneder (altså ét modul og én undervisningsdag hver måned i 6 måneder). Forud for hver undervisningsdag skal du læse et pensum på cirka 200-300 sider.

Efter hver undervisningsdag får du nogle individuelle øvelser og skal mødes med din studiegruppe (både øvelser og studiegruppe er dog valgfri). 

Uddannelsen består af følgende moduler:

 • Modul 1: Systemisk og narrativ tænkning
 • Modul 2: Personlighedspsykologi og socialpsykologi
 • Modul 3: Adfærdspsykologi
 • Modul 4:Positiv psykologi, robusthed og optimal trivsel
 • Modul 5: Forandringspsykologi
 • Modul 6: Kognition, læring og motivation

Målgruppe

Denne efteruddannelse er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.

Du behøver ikke at have forudgående erfaring med psykologi. MasterClass i Psykologi er nemlig designet til at give dig en faglig viden om psykologiske teorier, som du kan omsætte til din hverdag, uanset om du arbejder med fx kommunikation og salg, HR, ledelse eller noget helt fjerde.

Eksamen og diplom

Eksamenen på MasterClass i Psykologi er todelt:

 1. Skriftlig opgave på 6 sider (som du skriver derhjemme, når det passer dig)
 2. Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager derhjemme, når det passer dig).

Eksaminator vil være en af uddannelsens undervisere.

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på MasterClass i Psykologi. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Pris

Prisen er 29.500 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om MasterClass i psykologi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer