MasterClass i psykologi

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
6 undervisningsdage på 6 mdr.
Pris
24.950 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 undervisningsdage på 6 mdr.
Pris
24.950 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

MasterClass i Psykologi

Med den nyeste forskning og erfarne undervisere ved din side, får du mulighed for at udvikle din forståelse og anvendelse af psykologiske principper. Styrk din karriere, og bliv en bedre medarbejder eller leder!

I samarbejde med førende danske professorer, psykologer og eksperter har vi sammensat en efteruddannelse, der tager jer helt fra den klassiske psykologi til moderne psykologi. Kom bag om menneskesindet og fyld værktøjskassen med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd – og brug dem professionelt.

De 5 bedste grunde til at tage MasterClass i Psykologi

 • Du får en teoretisk og praksisrettet efteruddannelse, der giver dig en grundig indføring i psykologiens verden
 • Du lærer om gruppedynamikker, adfærdsdesign, tankefælder, nudging, systemisk tænkning, narrativitet, kognition, kommunikation, persontyper, resiliens, stress, konflikter, relationsopbygning, forandringsledelse, motivation, trivsel og meget mere
 • Du bliver introduceret til socialpsykologi, organisationspsykologi, personlighedspsykologi, forandringspsykologi, positiv psykologi, behaviorisme, økonomisk psykologi, kognitionspsykologi og udviklingspsykologi
 • Du kommer gennem et spændende pensum, der kombinerer klassisk akademisk litteratur med moderne case-baserede tekster skrevet af førende danske og udenlandske forskere og eksperter. Pensum er primært på dansk
 • Og sidst, men ikke mindst: Du bliver en mere reflekteret og værdifuld medarbejder, der forstår komplekse sammenhænge på arbejdspladsen og forstår at optimere dit eget og andres arbejdsliv

Udviklet sammen med professor i psykologi Mads Hermansen

Denne efteruddannelse i psykologi er udviklet i et tæt samarbejde med professor i psykologi Mads Hermansen. Han er forfatter til mere end 200 bøger og artikler inden for det psykologiske fagområde. Og hans bøger er blevet solgt i over 70.000 eksemplarer. Mads Hermansen har været professor ved Copenhagen Business School, lektor på Danmarks Pædagogiske Universitet, institutleder på Syddansk Universitet og er i dag professor ved Universitetet Agder i Norge.

Fra traditionel psykologi til aktuelle problemstillinger

Man kan ikke sige psykologi, uden at tankerne ledes hen på Freud og Jung. Og bare rolig, på vores MasterClass i Psykologi kommer du naturligvis til at møde grundlæggerne af den klassiske psykologi. Når det er sagt, så er resten af psykologiuddannelsen spækket med teori og praksis, der forholder sig til den moderne psykes problemstillinger: stress, konflikthåndtering, selvudvikling, forandringer og samarbejde.

Medarbejderens udbytte

 • Du får en grundig viden om både traditionel og moderne psykologisk teori og praksis, som du kan bruge i både professionel og privat sammenhæng.
 • Du får en langt bedre forståelse af dine egne og andres tankemønstre. På den måde bliver du i stand til at handle mere hensigtsmæssigt, fordi du ved, hvorfor folk gør, som de gør.
 • Du bliver undervist af nogle af landets førende eksperter, der sikrer, at du får et kompetenceløft, du kan trække på resten af din karriere.

Arbejdsgiverens udbytte

 • Din arbejdsgiver får en vigtig sparringspartner, der forstår den menneskelige psyke, menneskelige relationer og menneskelig adfærd.
 • Din arbejdsgiver får en vigtig sparringspartner, der forstår den menneskelige psyke, menneskelige relationer og menneskelig adfærd.
 • Din arbejdsplads vil i takt med implementeringen af den nye viden opnå målbare resultater på medarbejdertilfredshed, kundetilfredshed, borgertilfredshed, omsætning eller bundlinje.

Målgruppe

Denne uddannelse i psykologi er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.

Du behøver ikke at have forudgående erfaring med psykologi. MasterClass i Psykologi er nemlig designet til at give dig en faglig viden om psykologiske teorier, som du kan omsætte til din hverdag, uanset om du arbejder med fx kommunikation og salg, HR, ledelse eller noget helt fjerde.

Eksamen og diplom

Der er ingen eksam på uddannelsen.

Ved afslutningen af uddannelsen vil du få tilsendt et uddannelsesbevis. Psykologiuddannelsen afsluttes ikke med eksamen.

Pris

Prisen er 24.950 kr. ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om MasterClass i psykologi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret