Kursus
Ingen anmeldelser

Positiv Psykologi

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
31 maj, 2023 (+5 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
31 maj, 2023 (+5 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Positiv Psykologi

Positiv psykologi 

På kurset vil du lære at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, ligesom du vil lære at identificere og sætte dine personlige styrker mere i spil. Optimistisk tænkning og aktivering af personlige styrker er to af de største og mest værdifulde områder inden for den positive psykologi. Ny forskning viser, at din tænkning og brug af dine styrker er afgørende for din trivsel og succes.

Dit udbytte

 • Kurset lærer dig den delikate balancegang, hvor du altid kommunikerer positivt men samtidig skaber autoritet om din egen person. Den positive kommunikation er en enorm styrke, der virker som smørelse i dine arbejdsrelationer og gør dit samarbejde med dine kollegaer mere frugtbart.

 • Kurset giver dig selvtilliden og midlerne til at komme i mål med dine projekter, selvom du møder modstand undervejs, og du undgår dermed den utilfredshed, der ligger i at opgive en god ide, som du har investeret din tid i.

 • Den forandring, du vil opleve, kan du bruge hele dit arbejdsliv. Efter dette kursus vil du fremover være bedre til at få dine budskaber igennem, fordi der generelt er en større respekt om din person.

Din arbejdsgivers udbytte 

 • Kurset lærer dig at komme i mål med alle dine projekter, selvom du møder udfordringer på vejen. Kurset er derfor en enorm gevinst for din virksomhed, fordi du fremover ikke spilder tid på projekter som løber ud i sandet, og dermed skaber du langt større værdi.

 • Din virksomhed vil udnytte dit fulde potentiale, fordi dine bidrag vil blive fremført med selvtillid og større autoritet og derfor er mere brugbare og lettere til at implementere.

 • Du vil bidrage til en bedre og mere effektiv kommunikation på din arbejdsplads, fordi du efter kurset kan inspirere dine kollegaer til at kommunikere med hinanden på en måde, der er både mere positiv og mere konstruktiv.

Kursusindhold

Dag 1:

På kursets første dag vil du lære om forskellen på optimistiske og pessimistiske tanker og forstå, hvordan de påvirker din trivsel, succes og mulighed for at realisere dit potentiale. Og vigtigst vil du lære, hvordan du kan skabe overvægt af positive tanker og få et stærkere mindset. 

Dag 2:

På kursets anden dag vil du identificere dine top 5 styrker  – og forstå i hvilke situationer du skal bruge dem, og hvilken værdi de bringer dig. Og vigtigst vil du lære, hvordan du med stor fordel kan sætte dine styrker mere i spil i dit arbejdsliv. Til glæde for dig og dine medarbejdere.

Kursusform

Kurset foregår som en vekselvirkning mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser – og har et handlingsanvisende fokus på, hvordan du kan benytte de konkrete værktøjer i praksis på dit arbejde.

Startdato

Vælg mellem 5 startdatoer

31 maj, 2023

 • Holdundervisning
 • København

21 juni, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

14 august, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

30 august, 2023

 • Holdundervisning
 • København

24 januar, 2024

 • Holdundervisning
 • København

Målgruppe

Kurset er til dig, der vil arbejde med dig selv og din positive psykologi med henblik på at skabe større integritet og respekt om din egen person. Hvis du gerne vil have endnu mere ud af dine evner og udnytte dit potentiale i højere grad, end du gør nu, så vil du have stor gavn af dette kursus – uanset om du er leder, medarbejder eller HR-konsulent.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Positiv Psykologi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret