Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Instinkternes Psykologi

Mindjuice Academy
2 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 07-09-2021
Kursus
København
Startdato: 08-09-2021 09:00 - København
5.995 DKK Momsfri

Hvorfor vælge Mindjuice Academy?

Når du er seriøs omkring forandring

Størst vækst indenfor personlig transformation

En fusion af gammel visdom og moderne videnskab

Kursusbeskrivelse

Enneagram: Instinkternes Psykologi

Jo mere du forstår instinkterne, des mere opdager du, at de er afgørende for hvem du er.

Instinkterne er primale og oftest ubevidste menneskelige drivkræfter, som giver dyb indsigt i hvorfor du fungerer som du gør. I Mindjuice har vi specialiseret os i fusionen af Enneagrammet og instinkterne igennem 10 år, og vi er med tiden blevet kendt for vores helt unikke og dybdegående undervisning i begge.

Instinkterne styrer vores liv langt mere end vi aner, derfor er alt afgørende at kende dem godt, hvis du ønsker balance i livet. På denne workshop lærer du dine egen instinktmæssige rækkefølge at kende, samtidig med du får et dybdegående indblik i de ni typers adfærd alt efter deres instinktmæssige præferencer.

Forstå dine primale og ubevidste instinkter, og du lærer at forstå dig selv

Instinkterne rummer dine største styrker og svagheder, og det er ofte instinkternes frygt som holder dig tilbage i livet. Med bevidsthed kan du vende deres kræfter til din fordel. Det er nøglen til skelsættende forståelse og forandring, og det er vores fokus med Instinkternes Psykologi.

Fundamentet for Instinkternes psykologi

Ifølge Enneagrammet har du som menneske tre medfødte instinkter, som er prioriteret i forhold til hvor meget de styrer dine bevægelser i dagligdagen. Grundlaget for arbejdet med instinkterne er, at vi har en tendens til at overforbruge vores første, dominante, instinkt. Og vi har en tendens til at bruge vores tredje (blinde) instinkt alt for lidt.

Balancér dine instinkter

Nøglen er balance, og i det øjeblik du begynder at balancere dine instinkter, vil du opleve at hele verden rykker sig omkring dig. Det er ren magi og alkymi for sjælen og livet.

De tre instinkter er:

  • Overlevelse
  • Social
  • Intens

Forståelsen af deres indflydelse på dit liv er som at åbne motorhjelmen til dit indre. De forklarer, hvorfor nogle af os har en tendens til at spilde sovs ned ad trøjen til fester og aldrig helt føle os voksne, og hvorfor andre konstant tjekker facebook og bekymrer sig for meget om hvor mange likes de får. Instinkterne forklarer dig. Det er næsten umuligt at undervurdere deres betydning.

Kontakt Mindjuice allerede i dag og hør mere om Instinkternes psykologi!

Målgruppe

Instinkternes Psykolog er en avanceret workshop, der forudsætter et grundlæggende kendskab til Enneagrammets ni typer fra Mindjuice workshoppen Enneagram Essential.

Videregående uddannelser

Mindjuice Enneagram Uddannelse

Mindjuice tilbyder en unik uddannelse i Enneagrammet som består af 5 dybdegående Enneagram Workshops:

Workshoppene kan købes enkeltvis eller som en samlet pakke. Du kan selv vælge rækkefølgen, dog skal Enneagram Essentials tages først. Køber du alle 5 workshops samlet, sparer du 5.995,-

Mindjuice Enneagram Practitioner
Efter deltagelse på alle 5 workshops kan du gå op til en skriftlig eksamen og blive certificeret Mindjuice Ennneagram Practitioner.

Video

   

Om udbyderen

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Instinkternes Psykologi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 33 evalueringer
Se alle evalueringer