Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jesper Klein - Mindjuice Lederuddannelse

Styrk din organisation med personligt lederskab, kommunikation og kognitiv coaching

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling.

Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra Statens Ledelses- og HR-akademi.

Vi tilbyder både åbne og interne kurser

Siden 2006 har over 20.000 mennesker deltaget i vores foredrag, kurser og uddannelser, og i 2016 var vi blandt de 40 udvalgte til at blive årets danske ejerleder-virksomhed af PWC.

Du kan booke Mindjuice til foredrag, kurser, uddannelser samt coaching-forløb til medarbejdere, ledere og teams. Vi dækker også aktuelle undervisningsbehov i din afdeling eller virksomhed enten ved at supplere de træninger I allerede har eller skræddersy nye efter behov.

Vores undervisere og coaches

Vores undervisere og coaches er både socialt og fagligt super kompetente og kendt for en motiverende undervisning, der inspirerer til ansvarlighed, team-spirit og reelle forandringer.

Alt for ofte hører vi om virksomheder, der har investeret store summer i nye strategier, men hvor implementeringen halter. Vi sætter derfor en stor ære i at følge undervisningen til dørs med praktisk træning, implementering og follow-up.

CSR - Vores bidrag til fremtiden

Mindjuice Academy har altid været en social virksomhed, som bekymrer sig om fremtidens generationer. Derfor har vi de sidste syv år haft vores eget CSR-projekt Unge Akademiet, hvor 10.000 unge er blevet trænet i personligt lederskab. Unge Akademiet er eksploderet i løbet af de sidste år og tilbyder i dag erhvervslivet både foredrag og kurser, der inspirerer og støtter samarbejdet mellem de ældre og yngre generationer på arbejdspladsen.

Vores visionære kunder

Vi har en bred vifte af virksomheder som kunder. Lige fra HM, Kræftens Bekæmpelse, Forlaget Benjamin, TDC, Deloitte, LEO, Phizer, Novo Nordisk, COOP, DONG energy, LEGO til Københavns Kommune, Aarhus Kommune, Greve Kommune, SEAT- og mange flere.


Hvorfor vælge Mindjuice Academy?

Når du er seriøs omkring forandring

Størst vækst indenfor personlig transformation

En fusion af gammel visdom og moderne videnskab

Uddannelser - Mindjuice Academy

Kommunikationen ændrede mit liv

Kategorier

Coaching

   Coachuddannelser med certificering

Håndværk, industri og teknik

   Energi

Kommunikation og medier

   Mundtlig kommunikation

Ledelse og organisation

   Ledelse i praksis
   Ledelsesbaseret coaching

MBA

Personlig udvikling

Præsentationsteknik

   Retorik

Psykologi og terapi

   Mentoruddannelse
   Erhvervspsykologi

Pædagogik

   Formidling og læring

Kontaktinformation til Mindjuice Academy

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Telefon: 33133301
www.mindjuice.com

Hvad siger tidligere deltagere?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 41 evalueringer

Marie-Louise Schmidt, Education Specialist, Same-System
En uddannelse som skaber forandring for dig selv og dine omgivelser
Tina Bjørg Jensen, Afdelingsbioanalytiker
Jeg har lært at stå ved mig selv, prioritere bedre i mit liv og så er jeg blevet mere direkte i min kommunikation. Helt specifikt, har det at lære at coache været enormt givtigt!
Claus Frovin, Efterskoleleder
Jeg har fået langt større forståelse for forskellighed, lært at kommunikere kraftfuldt og så er jeg mere autentisk både som leder og menneske. Lederuddannelsen gør mere end en diplom uddannelse.
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 41 evalueringer
Kundecase
Jesper Præstensgaard, tidl. dire...

Mennesker omkring mig blomstrede op, når jeg coachede dem frem for at sige, hvad de skulle gøre. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den. 

Læs mere
Gitte Svarrer, direktør hos Basi...

Min hverdag er nu fyldt med ro, nærvær, kærligt og visionært lederskab og nydelse - både på mit arbejde, med mine nære og ikke mindst sammen med mig selv.

Læs mere
Torben Galst, partner i CTI Cons...

Mindjuice Lederuddannelse har været en guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe forandring, både hos mig selv og i professionelle såvel som private forhold.  

Læs mere
Elnaz Noras, pædagogisk leder

Jeg lærte først og fremmest visdommen i at tage iltmasken til mig selv først. Begynde med mig selv. Trække vejret selv. Jeg lærte at være mere ærlig over for mig selv.

Læs mere