Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Enneagram rejsen - Din Indre Odyssé (Online Kursus)

Mindjuice Academy
15 timer
Dansk
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online
4.595 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Mindjuice Academy?

Når du er seriøs omkring forandring

Størst vækst indenfor personlig transformation

En fusion af gammel visdom og moderne videnskab

Kursusbeskrivelse

Enneagram rejsen: Din indre Odyssé

Vil du med på din egen indre jordomrejse? Prøv at forestille dig, at dit indre består af 9 forskellige kontinenter. Når du rejser igennem i dem alle, lærer du alle typernes mindsæt, adfærd og sprog rigtig godt at kende. For til sidst at kunne færdes frit overalt.

Det er en form for indre Odyssé, din jordomrejse igennem de 9 fascinerende typer i Enneagrammet. Du har dem alle sammen inden i dig. De skal bare udforskes gennem en indre opdagelsesrejse.


Dit udbytte af kurset

Til dette særlige online læringsforløb med Pernille W. Lauritsen får du et indblik i, hvordan du integrerer hver eneste type i dig. Fremfor at være låst fast i din egen.

Overvej, at du ofte reagerer på samme måde, når du gerne vil ændre din adfærd. Selve det at ønske forandring eller være ’tvunget’ ud i den, fordi livet omkring dig forandres, trigger vores autopilot til at tage over.

Her er Enneagrammet enormt brugbart, både privat og arbejdsmæssigt, da læren om din egen type beskriver en negativ forudsigelighed i din adfærd.

Ved at lære hvordan du får adgang til Enneagrammets øvrige otte typer, bremser du din egen automatpilot.


Indhold på kurset

Forløbet består af 15 timers undervisning med afsluttende kursus-certifikat. Du modtager en workbook med øvelser, som understøtter undervisningen.

På ’Kender du typen?’ gennemgik vi de mest klassiske temaer for typerne.

På normal Mindjuicemanér mixede vi tilgangen til enneagrammet med coaching, personligt lederskab og systemtisk teori.

Denne gang dedikerer vi et helt modul til hver af typerne i Enneagrammet.

Modul 1 handler altså om type 1, modul 2 om type 2 og så videre.

Til dette særlige online læringsforløb med Pernille W. Lauritsen får du et indblik i, hvordan du integrerer hver eneste type i dig. Fremfor at være låst fast i din egen.

Forløbet er som altid baseret på Mindjuice Academys unikke fusion af Enneagrammet, udviklingspsykologi og transformativ coaching.

Underviser - Pernille W. Lauritsen

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy – en af de største skoler inden for personlig udvikling og bevidst lederskab i Skandinavien.

Hun er tidligere elev af Riso-Hudsons The Enneagram Institute i New York og havde i flere år Don Riso som sin personlige mentor og sparringspartner.

Som underviser er Pernille kendt for sin levende og engagerende undervisning, som bringer nærvær, sårbarhed ind i “rummet” – også online, hvor hun har undervist i mere end et årti.

Målgruppe

Dette kursus er for alle, der gerne vil udvikle sig selv. 

Video

Pris

Normal prisen for dette kursus er 4.595 kroner. 

Om udbyderen

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 41 evalueringer
Se alle evalueringer