Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Enneagram Basic

Enneagraminstituttet
Kursus
5 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 06-10-2022
Startdatoer
Aalborg
07-10-2022 09:00  (Dansk)
6.000 DKK
15-11-2022 09:00  (Dansk)
6.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Enneagram Basic

Enneagram Basic

Branchegodkendt grunduddannelse i Enneagrammet

På denne Enneagram Basic grunduddannelse får du en indføring i Enneagrammet og i de 9 typer med deres styrker og udviklingspunkter.

Du får desuden indsigt i typernes ligheder og forskelle i forhold til social stil, vinge-undertyperne samt en introduktion til de overordnede niveauer for udvikling samt typernes personlige udviklingsvej.

Indhold

Du får 2 moduler - i alt 5 spændende dage, hvor du vil lære mere om dig selv og din egen Enneagram type, samt om, hvordan mennesker af andre typer tænker. Dette vil give dig mulighed for at blive endnu bedre til at forstå og kommunikere med andre mennesker. Enneagram Basic kræver ingen forudgående kendskab til Enneagrammet, så alle kan deltage.

Enneagram Basic er samtidig modul 1 og 2 på vores komplette Enneagram Practitioner uddannelse, som du derfor kan fortsætte på efter kurset, hvis du ønsker det.

Dit udbytte med et kursus i Enneagram Basic

Gennem stor indsigt i bla., hvordan mennesker fungerer og hvad der motiverer og driver mennesker, vil du opnå stærke kompetencer i forhold til ledelse, samarbejde, salg og service mm. 

Du vil b.la.: 

 • Styrke din kommunikation og din evne til at motivere andre
 • Kunne spotte stress-signaler hos medarbejdere og kollegaer i god tid
 • Vide, hvad der både trigger og motiverer dine kunder, kollegaer og medarbejdere og dermed i højere grad være god til at komme på bølgelængde med "hvem som helst"
 • Kende nogle af de forskellige typers styrker og udviklingspunkter
 • I højere grad kunne assistere andre til højere grad af trivsel og tilfredshed samt at håndtere udfordringer

Herudover vil kurset være et redskab som kan bruges til at øge dit personlige lederskab - din evne til at lede dig selv.

Undervisningsform på kurset

Uddannelsen er fundamentet for Enneagram Practitioner uddannelse. På uddannelsen vil der være oplæg, undervisning, teorier, dialog, live paneler samt summegrupper i en god og balanceret kombination.

Enneagram Basic uddannelsen indeholder de mest grundlæggende teorier, vinkler og aspekter af modellen.

Målgruppe

Enneagram Basic er grundlæggende relevant og værdifuldt for os alle, og det vil gøre en forskel i forhold til alle dine relationer - ikke mindst relationen til dig selv, når du i højere grad forstår typerne og mennesker generelt.

Derfor henvender Enneagrammet sig til alle, uanset hvad dit fokus er, og uanset om du ønsker at styrke dine relationer og dit personlige lederskab professionelt eller privat. 

En professionel uddannelse til dig

Uddannelsen er dog særdeles professionel, og du vil møde mange andre, som ligeledes søger kompetencer og indsigter, der umiddelbart kan omsættes i praksis arbejdsmæssigt.

Du arbejder muligvis med:

 • HR
 • Salg
 • Service
 • Ledelse
 • Kommunikation
 • Coaching/terapi
 • Behandling
 • ... alle steder, hvor mennesker er involveret

Eksamen og diplom

Enneagraminstituttet er medstifter af den danske Enneagrambrancheforening. Dermed er vores uddannelser godkendte og lever op til standarder, indhold og kvalitet defineret af brancheforeningen.

Når du afslutter Enneagram Basic udstedes der et uddannelsesbevis, som giver adgang til fortsættelse på vores videregående kurser og uddannelser, som er godkendte af ICTA, IEA og brancheforeningen.

Pris

Prisen på Enneagram Basic uddannelsen er 6.000 kr. ex moms.

Prisen er inkl. frokost, frisk frugt, kaffe, te og lidt sødt til pauserne.

Bemærk:

Ved samtidig tilmelding til Enneagram Practitioner uddannelse inkl. Basic opnås besparelse på Kr. 2.000. Mere info på vores webside.

Om udbyderen

Enneagraminstituttet

Eneste udbyder i Nordjylland af Branchegodkendte Enneagram uddannelser. Enneagraminstituttet har mange års erfaring fra åbne kurser og uddannelser, hvor størstedelen af deltagerne kommer fra virksomheder og institutioner, som søger kompetencer eller uddannelse indenfor fx: Ledelse Coaching Kommunikation Konflikthåndtering Selvledelse, personlig udvikling...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Enneagram Basic
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Enneagraminstituttet

Maren Turis Gade 2, 2

Telefon: 20 41 16 77

Få information

Udfyld formularen for mere information om Enneagram Basic

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.