Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Mindjuice Academy?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 50 evalueringer

Torben Galst
En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud.
Claus Petterson
Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu.
Michael Holt
Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser - perfekt.
Lizette Bausager
Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion.
Anette Nielsen
Det er blevet nemmere for mig at agere som leder. Jeg kan indfri og imødekomme mine medarbejderes behov, samtidig med at forretningen udvikler sig.
Jesper Klein-Petersen
Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere.
Jesper Præstensgaard
Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er.
Jesper Klein-Petersen
Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere.
Jesper Præstensgaard
Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er.
Marie-Louise Schmidt, Education Specialist, Same-System
En uddannelse som skaber forandring for dig selv og dine omgivelser
Tina Bjørg Jensen, Afdelingsbioanalytiker
Jeg har lært at stå ved mig selv, prioritere bedre i mit liv og så er jeg blevet mere direkte i min kommunikation. Helt specifikt, har det at lære at coache været enormt givtigt!
Claus Frovin, Efterskoleleder
Jeg har fået langt større forståelse for forskellighed, lært at kommunikere kraftfuldt og så er jeg mere autentisk både som leder og menneske. Lederuddannelsen gør mere end en diplom uddannelse.
Sara Ravnsnæs, Afdelingschef
Det har været en fantastisk rejse, der især har udviklet mig som leder og som lytter. Det har også været hårdt, det her med at kigge så meget indad og skulle arbejde med de sider af mig selv, som jeg har indset, begrænser mig
Thomas Kjærgaard, Salgschef
Jeg har set og oplevet en masse om mig selv, og har fået en masse værktøjer til at arbejde videre med.
Anne Kristensen, Leder af hjemmepleje og midlertidige Pladser Gladsaxe
Større selvindsigt, og derfor større mulighed for at tage ansvar for mine egne handlinger, min kommunikation og mindset på mig.
Birgitte Björnsson, Partner, FONDSLAND
Meres selvindsigt indadtil og en tungere værktøjskasse i mit (professionelle) virke + et skarpere (=mere kraftfuldt) sprog på en række områder.
Jeanni Rødskær Hansen, Seniormanager
Jeg har fundet min vision og mission i mit lederskab. Jeg er blevet mere autentisk. Jeg har fundet ud af at jeg vil mere udvikling af mig selv. Jeg er blevet bedre til at kommunikere. Jeg har fundet en accept i at være en 9 er.
Lise Duckert Hansen, Ledelseskonsulent
Jeg har opdaget meget om mig selv i processen. Nye sider er kommet til udtryk og jeg har været en del af et system, hvor jeg i trygge hænder har udviklet mig og nu tør vise andre og verden den power jeg også har at byde på.
Marie-Louise Thorup, ledig
Det har givet mig et kæmpe wake up call i forhold til at jeg ene og alene er ansvarlig for min tilstand og hvordan jeg har det i alle områder af livet. Også et wake up call på at så længe jeg er ærlig, så vil jeg altid lykkedes på det mentale plan.
Maj-Britt
Det har betydet alt for mig. Jeg vil kunne bruge det resten af mit liv. Jeg er virkelig kommet til stede overfor hvad livet har at byde på. At der både kan være triste dage og glade dage, men at begge skal være tilstede. At jeg derfor er mere vågen, tilstede i dagene, og accepterer alle følelserne. At jo mere personligt lederskab, jo mere jeg ko...
Vis alt
Lise Melbye- Hansen, Dagtilbudsleder
jeg har fået et helt nyt perspektiv på resten af mit liv. At jeg går efter mine drømme og har ændret mine relationer, så de er meget mere meningsfulde og transformerende. Ro i kroppen og at vågne uden sug i maven, men med glæde over dagen.
Maja Jellas Skåning, Fotograf
Jeg er blevet meget mere selvbevist. Tror meget mere på mig selv og mine kompetencer.
Jeanette Søderberg Jensen, Restaurantmanager
Jeg er blevet vågen, og fundet mit oprigtige mål for min fremtid!
Eline Wittenwiler Liafi, Socialpædagogisk konsulent
Det har betydet meget for mit mod og mit livssyn, og glæden ved at være til, være vågen, energisk og bidragende i verden.
Tanya Maria Patsche
Alt! A lifechanger. Jeg er kommet meget tættere på mig selv og mine relationer, er blevet mere modig og indset at jeg er ansvarlig for mit eget liv