Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Silent Leadership Masterclass

Silent Leadership
2 dage
Dansk
Kursus
København
Startdato: Kontakt for startdato - København

Kursusbeskrivelse

silent_leadership_masterclass

Silent Leadership Masterclass - Kan du lede mennesker i den rigtige retning, når stormen rammer?


Et lederkursus i København til nye ledere samt nuværende leder. Lær at mestre et ledelsesværktøj som vil styrke din gennemslagskraft, sikre effektiv tidstyring og booste medarbejdernes mentale overskud og trivsel. 

Dit udbytte af kurset 

Over 2 intensive dage på Hotel d’Angleterre får du adgang til et ledelsesværktøj, der er så cutting edge, at det ikke står i ordbogen, men i al sin banalitet har skabt værdi i nogle af de største danske og internationale organisationer.

Vi ser på, hvordan “støj” bremser fremdrift, forandring og reel videndeling. Hvor lidt dine kolleger egentlig hører af det, du siger. Og hvordan du bygger broer af viden og tillid i dit team ved hjælp af silent co-creation.

I forbindelse med dette inddrages cases fra bl.a. Amazon, Google og mine egne kunder, som fx Novo Nordisk, DSV, Finansforbundet og Region Midtjylland.

Du får den nyeste hjerneforskning og hands-on-erfaring med at navigere i den stærke stilhed, mange frygter. Oplev den gennemslagskraft, dine ord får, når de hviler på et fundament af stilhed.

Målgruppe

Silent Leadership Masterclass er relevant, hvis du leder mennesker, teams eller projekter. Især hvis du har en erkendelse af, at fremtidens lederskab handler mere om facilitering end ledelse. Har du ingen erfaring med at facilitere møder eller processer, er denne masterclass ikke noget for dig. Ej heller, hvis tanken om at improvisere og vove fodfæste skræmmer dig.

Video

Om udbyderen

Silent Leadership v/Bastian Overgaard

Jeg hjælper ledere og teams, der ønsker både høj performance, mindre støj på bundlinjen og mere meningsfuldhed i deres arbejdsliv. For at navigere i forandring, stigende kompleksitet og høj mødeaktivitet arbejder jeg med strategisk stilhed som ledelses- og forandringsværktøj. Når...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Silent Leadership

Kongens Nytorv 34
1050

Telefon: 60 60 98 89

Få information

Udfyld formularen for mere information om Silent Leadership Masterclass

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Allan Mæland, Scrum master - YouSee

“Da jeg kom troede jeg, at det var tæt på mindfulness og meditation, men det er ingen af delene. Mere en fokusgivende stilhed”

Læs mere
Klaus Müller-Nielsen, Ledende ov...

“Det kan frigøre tid og nye tanker”

Læs mere
Isa Keller Andreassen, Studieled...

“Du bliver styrket i at træde an i dit lederskab"

Læs mere
Heidi Bjerre Damborg, Kompetence...

“Fokus på endnu mere værdiskabelse ved at fjerne støjen"

Læs mere