Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bestyrelsesarbejde i interesseorganisationer

Altinget
3 dage
Kursus
København
Startdato: 07-03-2023 - København
16.495 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

Bestyrelsesarbejde i interesseorganisationer

Skab værdi i bestyrelsesarbejdet!

Sidder du i – eller har ansvar for - en bestyrelse for en interesseorganisation er dit ansvar meget mere og andet end den økonomiske bundlinje.

Som bestyrelsesmedlem skal du varetage medlemmernes interesser. Men hvordan gør du det bedst, hvad er din rolle og hvad kan du forlange og forvente af den daglige ledelse?

Du er valgt ind i bestyrelsen, fordi du har et engagement og nogle kompetencer. Men hvordan bringer du dem bedst i spil, hvilke krav kan du stille og hvilke opgaver bør du overlade organisationens ledelse? Hvad er bestyrelsesarbejde helt præcis?

Alt dette bliver behandlet på Altinget, Mandag Morgen og Rud Pedersens uddannelse 'Bestyrelsesarbejde i interesseorganisationer', der over tre hele kursusdage klæder dig bedre på til bestyrelsesarbejde.

Dit udbyte

Vi tilbyder en masterclass, som giver viden og redskaber til at blive bedre bestyrelsesmedlemmer og sikre et godt samarbejde mellem bestyrelsen og daglig ledelse. Fokus er på at udvikle og fremtidssikre foreningens mål og indflydelse til glæde for medlemmerne. Mere specifikt vil denne masterclass klæde deltagerne på til at:

  • Forstå rollen som bestyrelsesmedlem i en interesseorganisation og hvornår og hvordan man bedst kan bidrage
  • At kunne tilrettelægge bestyrelses- og udvalgsarbejde bedst muligt i forhold til organisationens formål. Hvad kan du have af forventninger og hvilke krav kan du stille
  • Forstå de indre logikker i den politiske interessevaretagelse og samspillet til kommunikation og allianceindgåelse
  • Kunne arbejde med strategisk udvikling af organisationen fra et bestyrelsesperspektiv


Undervisningsforløbet består af tre moduler, hvori du hver gang vil møde to gennemgående undervisere, der til hvert modul vil blive gæstet af en specialist i forhold til modulets konkrete indhold.

Undervisere

Charlotte Bach Thomassen

Charlotte Bach Thomassen er formand for DGI. Her arbejder hun med strategiske og politiske relationer til blandt andet Regeringen, Folketinget og kommuner, for at sikre de bedst mulige betingelser for Danmarks idrætsforeninger. Derudover har Charlotte været medlem af flere bestyrelser, og er nuværende bestyrelsesmedlem hos både TV2 og Danske Spil.

Mette AbildgaardMette Abildgaard er politisk ordføre for Det Konservative Folkeparti og har været medlem af folketinget siden juni 2015. Hun er uddannet i offentlig administration og kommunikation fra Roskilde Universitet og har en Cand. Soc, Master of sociale science. Tidligere har hun siddet som bestyrelsesmedlem hos Patienterstatningen samt Professionshøjskolen Metropol.

Mads Reinholdt

Mads Reinholt har studeret statskundskab på Københavns Universitet, med specialeafhandling om de demokratiske konsekvenser af erhvervslobbyisme. Nu er Mads Direktør hos Forbrugerrådet Tænk, der har til opgave at varetage danske forbrugeres interesser, med mere end 85.000 personlige medlemmer. 

Video

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der sidder i – eller har ansvar for - en bestyrelse for en interesseorganisation.

Pris

Prisen er 16.495 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Om udbyderen

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bestyrelsesarbejde i interesseorganisationer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Altinget

Ny Kongensgade 10
1472 København K

Telefon: 51 92 47 06

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bestyrelsesarbejde i interesseorganisationer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.