Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
3 dage
Pris
25.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
24 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
25.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
24 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

24 oktober, 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

Bestyrelsesarbejde

Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse

Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Formålet er, at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden og erfaring om væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder, samt at give de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse.

Værdiskabende bestyrelsesarbejde

Undersøgelser viser, at virksomheder som arbejder professionelt med bestyrelse og ledelse, træffer bedre beslutninger og fremmer værdiskabelsen. Ligeledes har virksomheder med en professionel bestyrelse tendens til at være mere udviklingsorienterede og bedre til at vækste. Det er derfor vigtigt, at ejere og bestyrelse har viden om og kendskab til værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Indhold i forløbet

Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Uddannelsen har til formål at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden om og erfaring med væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem potentielt kan møde i virksomheder, samt at fremme de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse.

Programmet er fordelt på 3 moduler af 3 dage, der udbydes og gennemføres i samarbejde med IDA (Danske Ingeniørers efteruddannelse).

Dit udbytte

Det er ambitionen at give deltagere et overblik over bestyrelsens opgaver, pligter, ansvar og problemstillinger samt indsigt i at sammensætte en god bestyrelse og bestyrelsesledelse. Programmet giver indblik i udarbejdelse af risikoanalyse og at læse årsregnskab samt konkrete værktøjer og kompetencer til at indgå i et professionelt bestyrelsesarbejde.

Der er fokus på at forene erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden om selskabsledelse, hvorfor programmet anvender et større antal erfaringsbaserede cases fra MMV-segmentet samt ingeniør- og teknologitunge virksomheder.

Undervisning samt diskussioner i plenum og grupper faciliteres af CBS professorer, erfarne bestyrelsesmedlemmer og rådgivere fra Kromann Reumert og EY.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til alle, der har en ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder.

Programmet er rettet mod bestyrelsesmedlemmer i mindre og mellemstore virksomheder, som enten har begrænset erfaring eller ønsker værktøjer og viden om mere værdiskabende bestyrelsesarbejde samt mod ejerledere, der overvejer etablering af en ekstern bestyrelse, eller som kan se en mulighed for udviklingen af det nuværende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige (44,5 lektioner).

Pris

Prisen for kurset er 25.000 kr. eks. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret