Executive Bestyrelsesuddannelse

Executive Cognito A/S
54 timer
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København

Video

Kursusbeskrivelse

Executive Bestyrelsesuddannelse

Bestyrelsesuddannelsen består af 9 dages undervisning (64 lektioner) med i alt 12 undervisere bestående af advokater, revisorer, bestyrelsesmedlemmer og formænd i eksisterende bestyrelser. 

Executive Bestyrelsesuddannelsen giver dig et overblik over bestyrelsens vigtigste opgaver, og vi træner dig i en række udfordrende beslutningssituationer, og giver dig den seneste viden på bestyrelsesområdet.

Uddannelsen er opbygget med maksimal fleksibilitet, så du kan gennemføre moduler 1-8 i vilkårlig rækkefælge. Modul 9 er et eksamensmodul, der gennemføres til sidst.

  • Undervisningen foregår på samme vilkår for troværdighed og høje vidensniveau som er i Executive Cognito og hos vores samarbejdspartnere.
  • Praktisk og teoretisk anvendelig undervisning. Der er undervist i teori og trænet i virkelighedsnære situationer, så der kan trække på uddannelsen, når der træder ind i bestyrelseslokalet.
  • Der er via relevante og aktuelle cases trænet i håndtering af bestyrelsens mest udfordrende opgaver og beslutningssituationer.

Bestyrelsesuddannelsen er godkendt af advokatsamfundet.

Dit udbytte

  • Du får mulighed for at stille dit kandidatur til rådighed for ledige bestyrelsesposter i vores omfattende netværk bestående af virksomhedsejere, headhuntere og øvrige relevante samarbejdspartnere.
  • Bestyrelsesuddannelsen sætter dig i stand til at agere professionelt som bestyrelsesmedlem.
  • Du får vigtige indsigter og forståelse for det gode samarbejde mellem direktionen og bestyrelsen, herunder hvordan du kan gøre en forskel.

Målgruppe

Executive Cognitos bestyrelsesuddannelsen henvender sig til alle, der ønsker at opnå vigtig viden omkring bestyrelsens roller og opgaver samt blive trænet i cases og dilemmaer, der gør kursisten i stand til at kunne udføre bestyrelsesarbejdet i praksis.

Formålet kan være at du allerede sidder i en bestyrelse, ønsker at opnå bestyrelsesposter eller blot har en interesse i at forstå det vigtige samspil mellem direktionen og bestyrelsen.

Eksamen og diplom

Den 9. modul er et eksamensmodul, hvor du bliver testet i din viden og færdigheder, som du har opnået gennem de forudgående 8 moduler. 

Efter en vel gennemført eksamen, fejrer vi afslutningen med bobler samt en overrækkelse af dit uddannelsesbevis, der også er påtrykt Advokatsamfundets godkendelsesstempel.

Pris

Executive Bestyrelsesuddannelsen koster DKK 49.995 ekskl. moms inkl. materialer og forplejning på alle modulerne.

Om udbyderen

Executive Cognito

Executive Cognito skaber netværksgrupper for direktører og bestyrelsesmedlemmer.Vi tager det travle medlem ud af hamsterhjulet og tilfører en masse energi og et tiltrængt frirum i hverdagen. Vores medlemmer får på netværksmøderne inspiration via relevante temaer, som de selv har været med til at udvælge. Du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Executive Bestyrelsesuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Executive Cognito A/S

Gamle Carlsberg Vej 16
1799 København V

Telefon: 50 62 60 78

Få information

Udfyld formularen for mere information om Executive Bestyrelsesuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Louise Hørslev, Direktør, Nordic...

Jeg kan varmt anbefale Executive Cognitos bestyrelsesuddannelse.

Læs mere