CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
16 dage
Pris
120.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
16 dage
Pris
120.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Kursusbeskrivelse

Bestyrelsesuddannelsen

CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen

Bestyrelsesuddannelsen giver et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, problemstillinger og relationer igennem 16 dage fordelt over 5 – 6 måneder. Uddannelsen henvender sig til alle, der har en ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer.

Bestyrelsens opgaver vokser

En stigende grad af professionalisering og et skarpere fokus på værdiskabelse har gjort det mere udfordrende at være bestyrelsesmedlem, og det enkelte bestyrelsesmedlem skal i højere grad holde sig opdateret og dygtiggøre sig. Det er bestyrelsens vigtigste opgave at definere selskabets purpose, og det er afgørende, at den siddende bestyrelse besidder de strategiske kompetencer, der skal til for at skabe værdi i et langsigtet samfundsperspektiv.

Indhold i forløbet

Både fagligt og forskningsmæssigt har CBS nået et internationalt niveau inden for Corporate Governance og øvrige ledelsesmæssige og erhvervsøkonomiske discipliner, som en professionelt arbejdende bestyrelse har behov for at beherske.

Professorerne, som underviser hos CBS Bestyrelsesuddannelserne, har konkret erfaring med bestyrelsesarbejde eller på anden vis solidt og forskningsmæssigt perspektiv på bestyrelsesarbejdets emner og på Corporate Governance. De bestyrelsesmedlemmer (formænd/kvinder), der underviser hos CBS Bestyrelsesuddannelserne, er valgt på baggrund af erfaring med og relation til de konkrete emner og besidder ligeledes evnen til at deltage, bidrage og udfordre læringsprocessen såvel som at perspektivere over praktiske samt akademiske erfaringer.

Uddannelsen anvender et stort antal erfaringsbaserede cases fra dansk erhvervsliv. Cases der belyser relevante problemstillinger fra bestyrelseslokalet, som er skræddersyet til bestyrelsesuddannelsen.

Dit udbytte

Programmet er udviklet og gennemføres af professorer fra CBS, rådgivere og partnere fra Kromann Reumert og EY samt erfarne bestyrelsesmedlemmer fra dansk erhvervsliv. Deltagerne får den nyeste viden og kompetencer i det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen giver overblik over bestyrelsens opgaver og problemstillinger samt træning i konkrete metoder og værktøj til anvendelse i det professionelle bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesuddannelsen træner samspillet i bestyrelsen og mellem bestyrelsen og direktionen.

Eksamen og diplom

Uddannelsen består af 10 – 12 moduler af i alt 16 dage. Deltagerne afslutter med at gå til eksamen, som består af en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen, der afvikles som et bestyrelsesmøde.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 120.000,00 kr. ekskl. moms. 

CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret