Bestyrelsesuddannelse for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder

Længde
6 dage
Næste startdato
Skriv dig på venteliste til 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
6 dage
Næste startdato
Skriv dig på venteliste til 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Skriv dig på venteliste til 2025

  • Holdundervisning
  • Børkop

Kursusbeskrivelse

Bestyrelsesuddannelsen for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder giver dig en grundig indføring i bestyrelsesarbejdet i demokratisk ejede og drevne virksomheder samt andelsvirksomheder.

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Landbrug og Fødevarer og klæder kommende og nuværende bestyrelsesmedlemmer på til at navigere i de krydsfelter og krav, der er særlige for andels- og demokratiske virksomheder.

Om uddannelsen

Bestyrelsesuddannelsen for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder klæder dig på til at skabe værdi i bestyrelsen og giver dig en omfattende forståelse for bestyrelsesarbejdet. Uddannelsen dækker forskellige vigtige områder, herunder juridiske pligter, habilitet, økonomi, strategisk arbejde, effektivt bestyrelsesarbejde og aktivt ejerskab. Uddannelsen er specifikt tilpasset bestyrelsesarbejdet i andelsvirksomheder og andre demokratiske virksomheder og tager højde for de særlige udfordringer og behov, der opstår i denne kontekst.

Dit udbytte

Ved at deltage i bestyrelsesuddannelsen for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder vil du opnå en omfattende viden og forståelse for processerne og udfordringerne i demokratiske virksomheder. Du vil kunne navigere i komplekse rammer og skabe værdi som bestyrelsesmedlem. Uddannelsen ruster dig til at håndtere juridiske forpligtelser, økonomiske aspekter, strategiske temaer og samarbejdet i bestyrelsen på en effektiv måde.

Målgruppe

Bestyrelsesuddannelsen for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder henvender sig til nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i andelsvirksomheder og andre demokratiske virksomheder samt repræsentantskaber. Uddannelsen er særligt relevant for bestyrelser inden for landbrug og fødevarer samt energi- og forsyningssektoren. Arbejdet i bestyrelser af denne art har mange ligheder med arbejdet i traditionelle bestyrelser, men der er også væsentlige forskelle, herunder det komplekse krydspres mellem ejernes interesser og virksomhedens konkurrencekraft.

Pris

Uddannelsen koster 37.900 kr. ekskl. moms.


Prisen inkluderer undervisningsmateriale, internat og forplejning. Undervisningen er momsfritaget, men der opkræves moms af undervisningsmateriale, ophold og forplejning.

Bestyrelsesuddannelsen for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder består af tre internater hver af to dages varighed. Uddannelsen tager altså seks dage i alt.
Internaterne afholdes på Comwell Kellers Park i Børkop ved Vejle.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bestyrelsesuddannelse for andelsvirksomheder og øvrige demokratiske virksomheder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret