Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

Board Company, i København (+1 lokationer)
Længde
3 dage
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

board certificate

Få papir på dine kompetencer med denne bestyrelsesuddannelse

Hos Board Company har de siden 2011 arbejdet med bestyrelsesmedlemmer og kender til det stigende ledelsesansvar og krav af kompetencer, de bliver mødt med. Derfor ved de også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på den intensive uddannelse.

Dit udbytte af Board Certificate uddannelsen

Board Certificate er udviklet I samarbejde med KPMG, Bech-Bruun og Amrop samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer.

På de to første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den tredje dag testes du i deres unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

 • Styrkede faglige kompetencer
 • Best practice-inspiration
 • Seneste tendenser
 • Intensivt 3-dages forløb
 • Undervisere på topniveau
 • +2.500 har allerede taget den

Uddannelsens opbygning

 • På første dag af bestyrelsesuddannelsen skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. Stærke kompetencer fra Bech-Bruun og KPMG sætter fokus på bestyrelsens ansvar og økonomiske rolle. Du vil blive sat godt ind i bestyrelsens pligter, love og regler samt risikostyring, økonomistyring og rapportering. Når jura og økonomidelen i dit bestyrelsesarbejde er på plads, ses der på det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Ved hjælp fra professionelle bestyrelsesmedlemmer dykker du ned i, hvordan du skaber værdi i dit bestyrelsesarbejde – udover at have styr på økonomi og formalia.
 • Anden dag på bestyrelsesuddannelsen sætter kurset fokus på de forskellige discipliner inden for bestyrelsesarbejde, som du før eller siden vil arbejde med i dit bestyrelsesarbejde. Professionelle bestyrelsesmedlemmer og førende eksperter vil undervise i strategiprocessen, finansiering af vækst, køb og salg af virksomheder, bestyrelsens rolle i kommunikation, bestyrelsesrekruttering samt evaluering.
 • På tredjedagen tester de deltagerne i The Board Game, som er et specialudviklet interaktivt simulationsspil om professionelt bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesspillet forløber som en avanceret case, hvori der indgår en række udfordringer, som tester deltagernes overblik og skærper deres evne til at håndtere kommercielle, strategiske, juridiske og økonomiske udfordringer og dilemmaer.

  Dagen giver også mulighed for fortroligt og risikofrit at afprøve de nye værktøjer, som du bliver præsenteret for på de to første dage.

Mere end 2.500 direktører og bestyrelsesmedlemmer har allerede gennemført deres bestyrelsesuddannelse. Styrk dine kompetencer med et Board Certificate!

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

 • Holdundervisning
 • København

Kontakt for information

 • Holdundervisning
 • Århus

Baggrunden for uddannelsen

Deres målsætning er at styrke dig som aktivt bestyrelsesmedlem. Hos Board Company har de bygget en bestyrelsesuddannelse op omkring praktisk bestyrelsesarbejde med fokus på økonomi, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet.

Board Certificate giver dig de nødvendige værktøjer til at varetage kompliceret bestyrelsesarbejde og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar.

De har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet et intensivt uddannelsesprogram på det højeste faglige niveau.

Underviserne på Board Certificate er særligt udvalgt for deres teoretiske viden samt betydelige praktiske erfaringer med bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. For at sikre en så høj kvalitet som muligt, ønsker de kun at have de bedste inden for branchen til at undervise. Derfor opdaterer de løbende de undervisere, som de bruger på uddannelsen, så du kan være sikker på at være ajour med det nyeste viden indenfor bestyrelsesuddannelse – ikke blot på teori og lovgivning.

Lokation og overnatning

Board Certificate bestyrelsesuddannelse afholdes både i Aarhus og København med centrale beliggenheder, så det er nemt for alle mødedeltagere, om end man er i bil eller tager den offentlige transport.

Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Company en firmaaftale med Radisson Blu samt Bella Group, hvor uddannelsen ligeledes finder sted.

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Board Company
Nørre Voldgade 94-96
1358 København

Board Company har speciale i bestyrelser. Deres anerkendte intensive bestyrelsesuddannelse Board Certificate undervises af Danmarks førende eksperter og professionelle bestyrelsesmedlemmer. De er eksperter inden for forsikring af ledelser og markedsleder i Danmark indenfor personlig bestyrelsesforsikring. Board Company blev stiftet i...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret