Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

Board Company
3 dage
Kursus
København
Startdato: Kontakt for information - København

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

board certificate

Board Certificate - intensiv bestyrelsesuddannelse

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på den intensive uddannelse.

Dit udbytte af Board Certificate uddannelsen

Board Certificate er udviklet i samarbejde med KPMG, Horten og Amrop samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer. På de 2 første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den 3. dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

Med Board Certificate uddannelsen får du: 

  • Styrkede faglige kompetencer
  • Best practice-inspiration
  • Seneste tendenser
  • Konkrete arbejdsredskaber
  • Seneste lovgivning
  • Et alumninetværk

Baggrund for uddannelsen

Board Certificate giver dig de nødvendige værktøjer til at varetage kompliceret bestyrelsesarbejde og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar.

Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet et intensivt uddannelsesprogram på det højeste faglige niveau.

Underviserne på Board Certificate er særligt udvalgt for deres teoretiske viden samt betydelige praktiske erfaring med bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. For at sikre en så høj kvalitet som muligt, ønsker vi kun at have de bedste inden for branchen til at undervise. Derfor opdaterer vi løbende de undervisere, som vi bruger på uddannelsen, så du kan være sikker på at være ajour med det nyeste viden indenfor bestyrelsesuddannelse – ikke blot på teori og lovgivning.

Styrk dit netværk

Efter uddannelsen bliver du tilknyttet vores alumninetværk, hvor du vil blive inviteret til to årlige Board Forum arrangementer, som afholdes i samarbejde med vores samarbejdspartnere, KPMG, Horten og Amrop. Arrangementerne vil have fokus på tidens tendenser inden for bestyrelsesarbejde, så du hele tiden er opdateret i dit bestyrelsesarbejde. Her vil I samtidig få mulighed for at møde de tidligere deltagere fra bestyrelsesuddannelsen.

Lokation og overnatning

Board Certificate bestyrelsesuddannelse afholdes på Bella Sky Conference, i flotte og professionelle omgivelser med direkte forbindelser til indre København.

Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Company en firmaaftale med ARP-HANSEN HOTEL GROUP, hvilket gælder til hhv. Tivoli Hotel og Copenhagen Island samt deres to Wakeup Copenhagen-hoteller.

Board Company

Board Company har speciale i bestyrelser. Vores anerkendte intensive bestyrelsesuddannelse Board Certificate undervises af Danmarks førende eksperter og professionelle bestyrelsesmedlemmer. Vi er eksperter inden for forsikring af ledelser og markedsleder i Danmark indenfor personlig bestyrelsesforsikring. Board Company er en dansk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Board Company

Board Company

Dronning Olgas Vej 26
2000

Få information

Udfyld formularen for mere information om Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Martin Thorborg, Iværksætter

“Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor foredragsholderne havde et meget højt niveau – Value for Money. 5 ud af 5 Stjerner”

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: