Bestyrelsesarbejde i Erhvervsfonde

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
2 dage
Pris
25.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
2 dage
Pris
25.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Kursusbeskrivelse

Erhvervsfonde

Bestyrelsesarbejde i Erhvervsfonde

Erhvervsdrivende fonde spiller en fremtrædende rolle i dansk erhvervsliv som ejere af store danske virksomheder, eksempelvis Carlsberg, A. P. Møller-Mærsk eller Novo Nordisk. Men også en lang række mindre virksomheder ejes af erhvervsfonde, hvor det er afgørende for bestyrelsesmedlemmerne at være klædt på til de særlige forhold, som gælder for arbejdet med disse fonde.

Kursus om erhvervsfondslovgivning og fondsledelse

Deltag på dette casebaseret kursus for bestyrelsesmedlemmer med deltagelse af førende bestyrelsesformænd.

Erhvervsdrivende fonde spiller en fremtrædende rolle i dansk erhvervsliv som ejere af store danske virksomheder som Carlsberg, A. P. Møller-Mærsk eller Novo Nordisk, men også en lang række mindre virksomheder ejes af erhvervsfonde. Derfor er det afgørende, at bestyrelsesarbejdet i fonde udføres så godt som overhovedet muligt.

Indhold i forløbet

Dette todages uddannelsestilbud til bestyrelserne i erhvervsfonde sætter fokus på den faktiske udmøntning af den nye lov og en række af erhvervsfondsbestyrelsernes vigtigste opgaver: balancen mellem uddelinger og erhvervsvirksomhed, aktivt ejerskab, fusioner og virksomhedsovertagelser, vedtægtsændringer, stifterfamiliens rolle, bestyrelsesevaluering, de nye anbefalinger m.v.

Undervisningen ledes af professor Steen Thomsen, Center for Corporate Governance, CBS og direktør Tine Roed, CBS Bestyrelsesuddannelserne.

Herudover undervises deltagerne af erfarne bestyrelsesformænd og rådgivere fra Kromann Reumert og EY samt bestyrelsesformænd fra centrale erhvervsfonde.

Målgruppe

Programmet er målrettet bestyrelsesmedlemmer med bestyrelseserfaring, direktioner eller direktører og rådgivere til bestyrelser i erhvervsfonde, og som ønsker at udvikle sine kompetencer og indsigt.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 25.000,00 kr. ekskl. moms. 

CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret