Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kursus i bestyrelsesarbejde

PwC Academy
2 dage
Heltid/deltid
Kursus
Hellerup
Startdato: 23-05-2023 09:00 - Hellerup
12.990 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge PwC Academy?

Er du klar til nye faglige udfordringer?

Vi tilbyder en markedsledende kompetenceudviklings-platform

PwC´s eksperter tilrettelægger og varetager undervisningen

Kursusbeskrivelse

Kursus i bestyrelsesarbejde

- få mere indsigt i bestyrelsens praktiske arbejde med strategi, CSR og økonomiforståelse.

Er du ny i en selskabsbestyrelse - som medarbejdervalgt eller valgt af generalforsamlingen? Eller har du været i selskabets bestyrelse i nogle år? I begge tilfælde kan du have et behov for at få bedre indsigt i fx årsregnskaber, løbende månedsregnskaber, og økonomiske analyser, virksomhedsstrategi samt arbejde med socialt og samfundsmæssigt ansvar.

PwC har sammensat et intensivt kursusforløb, hvor vi hjælper dig på vej i bestyrelsesarbejdet.

På kurset får du viden om praktisk bestyrelsesarbejde, dine rettigheder og pligter som bestyrelsesmedlem/medarbejdervalgt repræsentant, og viden om hvilke rammer selskabslovgivningen sætter. Kurset gør dig dermed i stand til at træffe bedre beslutninger - og i stand til at skabe værdi i bestyrelsesarbejdet gennem mere viden og nysgerrighed, som kan give dig mere indflydelse på beslutningerne.

Kurset behandler ikke børsretlige forhold, herunder fx reglerne om vederlagspolitik, vederlagsrapporter og oplysningsforpligtelser over for Finanstilsynet/NASDAQ OMX.

Kursets indhold

  • Indsigt i dit ansvar og dine forpligtelser som bestyrelsesmedlem - og hvor går grænserne i forhold til at ifalde ansvar?
  • Læs og forstå selskabets årsrapport (og månedsrapportering) - hvordan læses tallene? Og hvordan bruger du dem til at forbedre økonomien?
  • Hvorledes kan årsrapporten bruges til at beskrive virksomhedens tiltag inden for arbejdet med CSR? Og er det vigtigt?
  • Hvorfor er det vigtigt at bruge tid på strategi? Og hvilke værktøjer kan du bruge til at systematisere dine tanker?
  • Hvordan bidrager medarbejdervalgte repræsentanter bedst i bestyrelsen? Og hvilke konflikter kan bestyrelsesarbejdet bringe disse i?
  • Hvorledes fokuserer du din indsats som bestyrelsesmedlem? Og hvordan bør bestyrelsesmødet forløbe? Hvad er formandens rolle? Og hvorledes kan et årshjul se ud?
  • Et styrket personligt netværk med andre bestyrelsesmedlemmer.

Målgruppe

Nuværende og kommende direktører og bestyrelsesmedlemmer, herunder også medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer, der har behov for yderligere viden om bestyrelsesarbejdet. Det gælder også for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i børsnoterede selskaber. Kurset er egnet til dig, der ønsker en bred indsigt i en række emner, der kan inspirere dig til at sidde i en bestyrelse.

Pris

Prisen for dette kursus er 12.990 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

PwC’s Academy er en markedsledende kompetenceudviklingsplatform med en bred vifte af kurser inden for blandt andet regnskab, økonomistyring, bogholderi, excel m.fl.  Det er PwC’s egne eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen, og 99% af vores kursister siger i vores tilfredshedsevalueringer,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

PwC Academy

Strandvejen 44
2900 Hellerup

Telefon: 3945 3535
Fax 3945 3545

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.