Lederuddannelse

Progreso, i Aalborg
Længde
Længden tilpasses efter dit behov
Næste startdato
Kontakt for info Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Længden tilpasses efter dit behov
Næste startdato
Kontakt for info Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Succes i Ledelse - Styrk dit personlige lederskab

Succes I ledelse - operationel og praktisk lederuddannelse, der giver konkrete værktøjer - tilpasset til din hverdag. Det er et individuelt uddannelsesforløb, som giver dig et solidt fundament til at stå stærkere i din rolle som leder med udgangspunkt i din personlighed og dine ressourcer.

Dit udbytte af uddannelsen

Du får et solidt praktisk og teoretisk fundament for at blive en succesfuld leder med udgangspunkt i dine personlige ressourcer og ledelsesstil. Du får opdateret viden og direkte anvendelige værktøjer, som styrker dig i de udfordringer, du møder i din dagligdag. Du lærer at handle resultatorienteret, udnytte medarbejdernes ressourcer, kommunikere hensigtsmæssigt, skabe overblik og håndtere konflikter. Udover læsemateriale får du en arbejdsmappe, der sikrer, at du får brugt teorien om ledelse i praksis.

Indhold på uddannelsen

Ledelsesforløbet er et skræddersyet kursus, som fokuserer på, hvordan du kan træde i karakter som leder. Vi arbejder med både nye tendenser og klassiske metoder inden for ledelse med fokus på effektiv stresshåndtering, teamledelse, forhandlingsteknikker, medarbejderudvikling, konflikthåndtering og coaching blandt meget andet. 

Uddannelsens struktur

Forløbet tilrettelægges individuelt og strækker sig typisk over et år inkl. opstartsmøde og ti sparringssessioner á 1 ½ times varighed. Du får læsemateriale og opgaver, som skal løses fra gang til gang. Møderne afholdes typisk i virksomheden.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for info

  • Holdundervisning
  • Aalborg

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig der er leder, som ønsker at stå stærkere i rollen som leder med udgangspunkt i din personlighed og dine ressourcer.

Pris

Der er ikke nogen fast pris for forløbet – det afhænger af længden af forløbet og forløbet.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lederuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Progreso
Systemvej 6
Aalborg sv

Progreso

Vi er et konsulenthus fokuseret på menneskerne i organisationen. Vi gør det enkelt og operationelt at få succes som medarbejder, leder eller team i en kompleks virkelighed.   Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret