Find dit kursus i Power BI

Et analyse- og dataværktøj til organisationen

Består dit arbejde af opgaver, hvor du blandt andet skal indsamle og bearbejde store datamængder? Efterspørger du et værktøj, der kan hjælpe dig med at præsentere data på en overskuelig og visuel måde?
Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Din genvej til nem og hurtig databehandling

Hvad er Power BI?

BI står for Business Intelligence, som handler om at kunne transformere rå data om din virksomhed til brugbare strategier og metoder, således at virksomheden kan optimere sin forretning.

Power BI er et analyseværktøj udviklet af Microsoft, der gør det nemt for dig at arbejde, indsamle og visualisere data, selvom du ikke har en baggrund inden for IT og statistisk analyse. Du kan bruge Power BI, når du skal dele rapporter med dine kollegaer eller skabe et overskueligt, visuelt dashboard til møder eller præsentationer.

Med Power BI oplever du, hvordan du kan analysere og præsentere data, så det fremstår klart og gennemsigtigt for din modtager.

Power BI er cloud-baseret, og det betyder, at du har adgang til alle dine data uanset, hvor du befinder dig, og hvilken enhed du benytter. 

Power BI

3 grunde til, at du skal begynde at bruge Power BI 

Kurser i Power BI giver både værdi til dig og din virksomhed. Her er tre gode grunde til, at du skal begynde at bruge Power BI i dit arbejde: 

  • Du kan hurtigt indsamle og behandle større datamængder
  • Du kan oprette brugervenlige, delbare rapporter og præsentationer
  • Du kan forbinde datakilder som Google Analytics, Sales Force og Microsoft CRM

Power BI er din genvej til nem og hurtig databehandling. Programmet giver dig desuden mulighed for at omdanne data til rapporter og grafiske, visuelle dashboards, som du kan dele med dine kollegaer og bruge i mødepræsentationer. 

Power BI er for alle. Hvad end du arbejder med HR, IT, marketing eller salg, vil du kunne drage fordel af Power BI's mange funktioner og skabe værdi for dig og din arbejdsplads! 

Hvad kan du lære på et kursus i Power BI? 

Power BI er et værktøj, som gør det muligt for analysere store mængder af data og omdanne disse til visuelle rapporter og præsentationer. Cloud-funktionen gør det muligt at dele dit materiale hurtigt og nemt med alle i din organisation - både internt og online. 

Med et kursus i Power BI bliver du helt konkret i stand til at: 

  • Oprette datamodeller i Excel 
  • Anvende tidsintelligente funktioner i Power Pivot
  • Oprette visuelle, overskuelige rapporter
  • Oprette brugervenlige dashboards
  • Anvende Power Query til at kombinere data fra forskellige datakilder
  • Konfigurere automatisk opdatering af data
  • Aflæse data

Deltagerprofil til kurser i Power BI 

Som udgangspunkt henvender kurserne sig til alle, der arbejder med indsamling og formidling af data med en interesse for at præsentere data på alternative måder. 

Nogle kurser vil være dog primært være målrettet til analytikere, controllere eller lignende roller, der beskæftiger sig med Self Service Business Intelligence med udgangspunkt i Excel. På disse kurser vil det typisk være forventet, at du har et indgående kendskab til Excel og andre Microsoft programmer. Du bør desuden være fortrolig med at arbejde med tabeller, formler og databaser. 

Power BI henvender sig generelt til en bred målgruppe på tværs af forskellige brancher og afdelinger, idet værktøjerne både kan bruges inden for IT, HR, marketing og salg. 

Arbejder du professionelt med IT og dataindsamling, kan det også være nyttig for dig med et kursus inden for SQL. 

Hvad koster et kursus?

Prisen for et kursus varierer afhængig af det enkelte kursusforløb, men det er generelt for alle kurser, at de skal finansieres af dig selv eller din arbejdsgiver. 

Hvor længe varer et kursus?

Længden på kurserne varierer, og du kan både finde korte og længerevarende kurser. 

Hvor afholdes kurserne?

Kurser i Power BI udbydes forskellige steder i landet, men hovedsageligt i de større byer som København og Århus. Du kan også tage nogle kurser som fjernundervisning, hvilket giver stor fleksibilitet og betyder, at du kan studere hjemmefra eller fra din arbejdsplads.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen