Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Hvad er Power BI

Power BI er et program af Microsoft, der gør det muligt for dig at lave grafer, tabeller, rapporter og dashboards, som gør dataaflæsning nemt og overskueligt. BI står for Business Intelligence, og med Power BI får du et analyseværktøj, der gør det nemt for dig at arbejde, indsamle og visualisere data.

Power BI kan for eksempel bruges, når du skal dele rapporter med dine kollegaer eller skabe et overskueligt, visuelt dashboard til møder eller præsentationer. Power BI er desuden en cloud-baseret løsning, hvilket betyder, at du har adgang til dine data uanset, hvor du befinder dig, og hvilken enhed du benytter dig af. Det kræver bare at du logger ind, og så har du alt din data tilgængelig.

Power BI kursus

Med et kursus i Power BI får du ikke blot værdi til dig selv og dit arbejde, du tilfører også værdi til virksomheden. Power BI giver dig nemlig - blandt andet - mulighed for hurtig databehandling samt indhentning af data, og du får mulighed for at skabe overskuelige visualiseringer af dine data, som gør denne information overskuelig for din modtager, uanset om det er internt i virksomheden eller eksternt denne data skal deles. 

Med viden om Power BI kan du også bedre blive i stand til at bygge bro mellem data og beslutningstagning, hvor du med fordel kan benytte denne data så effektivt som muligt i beslutningsproccesen samt til at forsvare eventuelle beslutninger.

Power BI i København

Leder du efter et Power BI kursus i København? Så er du landet det helt rette sted! Her finder du nemlig Power BI kurser for ethvert niveau, uanset om du aldrig har beskæftiget dig med Power BI før, og er ude efter et introduktionskursus, eller om du har erfaring med Power BI, og leder efter et mere avanceret kursus. I København finder du Power BI kurser for ethvert niveau, så der er sikkert også noget for dig. 

Hvad kan du se frem til på et Power BI kursus

Indholdet på et Power BI kursus afhænger naturligvis af både udbyder samt om du tager et introduktionskursus eller et kursus, der henvender sig til øvede i Power BI. Kursusindholdet kunne eksempelvis give dig kompetencer omkring:

  • Oprette datamodeller
  • Transformering af data
  • Visualisering
  • Rapportdesign
  • Deling af rapporter og visualiseringer
  • Sammenhængen mellem Excel og Power BI

Målgruppe til Power BI i København

Power BI henvender sig generelt til en bred målgruppe på tværs af forskellige brancher og afdelinger, idet værktøjerne både kan bruges inden for eksempelvis IT, HR samt marketing og salg. Nogle kurser vil være dog primært være målrettet til analytikere, controllere eller lignende roller, der beskæftiger sig med Self Service Business Intelligence med udgangspunkt i Excel.

Er du overbevist om, at et Power BI kursus er det rigtige for dig? Tag et kig igennem listen ovenfor, og se om du kan finde et Power BI kursus i København.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen